Ansvarsfriskrivning: Jailbreaking av din enhet strider mot Apples användarvillkor och upphäver garantin.

Apple TV har många funktioner som låter dig få tillgång till allt det bästa innehållet, från storfilm, TV-program, sport, din musik och foton och mer allt på din HDTV. Du kan också spela innehåll från din iPhone, iPad eller Mac på din TV trådlöst med AirPlay. Den enda negativa nackdelen med Apple TV är det begränsade innehållet som kan nås via enheten. Men med några justeringar kan du göra din enhet från det begränsade medieinnehållet till ett videokraftcenter. Följande hjälper dig att låsa upp din Apple TV-potential.

Läs mer artiklar om Apple TV Jailbreak:

  • Apple TV 3 JailbreakApple TV 2 Jailbreak

Processen

Många har hört talas om att jailbreaking en iPhone och iPad, men få vet att du också kan jailbreak en Apple TV. Vad jailbreaking din Apple TV gör är att få root-åtkomst till Apple TV så att du har full kontroll och frihet över dess firmware och operativsystem. Vad du kanske inte har känt är att någon iOS-enhet kan vara jailbroken. Det gäller även Apple TV, iPad och iPod.

Anledningen till att du kanske vill jailbreak din Apple TV:

  • Tredjepartsapplikationer blir tillgängligaDet kan avkoda och strömma ett brett spektrum av videoformat utan konverteringXBMC-kompatibilitet, utan tvekan är den bästa medieprogramvaran där ute för HTPCs 3: e partsapplikationer tillgängligaDet är billigt, till $ 99 är det bättre än de flesta HTPC: er tre gånger kostnaden Det är lättare idag än det har någonsin varit

Vad du behöver för att jailbreaka en Apple TV:

  • En dator med den senaste iTunes-installerad. En bärbar dator fungerar bäst så att du kan ta den till din TVAn Apple TV 1 eller Apple TV 2. Såsom detta skrivs har jailbreak för Apple TV 3 inte släppts, men det kommer Jailbreaking-programvara En mikro USB-kabel

Jailbreak

Detaljerade instruktioner för processen finns på Seas0nPass nedladdningssida men de grundläggande stegen är följande:

  • Ladda ner, packa upp och starta Seas0nPassVälj knappen "Skapa IPSW". Anslut sedan mikro-USB från Apple TV till din dator När ljuset på din Apple TV börjar blinka, rikta fjärrkontrollen till Apple TV och håll in både "Meny" och " Spela / pausa ”-knapparna under 7 sju sekunder.iTunes öppnas automatiskt och startar återställningsprocessen. Efter iTunes bekräftar återställningen och processen är klar.