För dem som äger en Samsung Galaxy S7 Edge, kanske du vill veta var du kan hitta privata mappar. När du tittar på din Samsung Galaxy S7 Edge, är det privata läget ett bra sätt att göra detta genom att behöva ladda ner appar från tredje part.

Det finns flera olika sätt att använda privat läge på Samsung Galaxy S7 Edge, vilket gör att du kan dölja videor, foton och filer från andra. Det enda sättet någon kan se vad som helst i privat läge är med antingen ett upplåsningsmönster eller lösenordskod. Följande är en guide för hur du ställer in privat läge på Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge.

Hur man aktiverar privat läge på Samsung Galaxy S7 Edge

  1. Med två fingrar från toppen av skärmen, svep nedåt för att hitta en lista med alternativ. Från listan med alternativ, välj Privat läge. för att ange en pinkod. (PIN-koden krävs varje gång du går in i privat läge)

Hur du avaktiverar privat läge på Samsung Galaxy S7 Edge

  1. Med två fingrar från toppen av skärmen, svep nedåt för att hitta en lista med alternativ. Från listan med alternativ, välj Privat läge. Nu ska Galaxy S7 gå tillbaka till normalt läge.

Hur man lägger till och tar bort filer från privat läge på Galaxy S7 Edge

Privatläge stöder flera olika mediatyper inklusive foton och videor. Följ dessa steg för att lägga till filer som stöds i privat läge:

  1. Slå på privat läge. Gå till fotot eller filen som du vill dölja och bara gör det synligt i privat läge. Välj fil (er) och välj sedan på menyn knappen Överflöv uppe till höger. Välj på Flytta till privat.

Instruktionerna ovan hjälper dig att ställa in privat läge på Galaxy S7 Edge. Det låter dig också lägga till dessa filer till ett privat album eller mapp som bara kan visas när du är i privat läge.