De flesta användare av den nya Samsung Galaxy Note 8 har klagat över att det finns tillfällen då deras smartphone kommer att vibrera men inte slås på. Andra har upplevt samma problem vid slumpmässiga tider, men det vanliga är att Note 8 kommer upp, Samsung-logotypen kommer att visas och sedan stängs smarttelefonen av igen efter några minuter.

Detta kan vara ett resultat av en aktuell nedladdning eller ett läge som du just har aktiverat på din Samsung Galaxy Note 8. Huvudproblemet är att telefonen vibrerar varje gång men inte kommer upp. Vissa ägare har upplevt att laddningsikonen inte dyker upp när de ansluter sin smartphone till ett eluttag. Dessa problem kan åtgärdas, och jag förklarar nedan hur du kan lösa problemet på din Samsung Galaxy Note 8.

Att lösa det här problemet på din Samsung Galaxy Note 8 kan kräva att du öppnar din smartphone och fixar den manuellt istället för att betala en enorm summa pengar för en tekniker för att hjälpa dig fixa den.

Att fixa Samsung Galaxy Note 8 startar inte bara vibrerar problemet

  1. Stäng av din Samsung Galaxy Note 8 Ta bort baksidan på Samsung Galaxy Note 8Du kan nu ta bort batteriet på din Samsung Galaxy Note 8Ta upp en skruvmejsel och lossa skruvarna för att ta bort bakstycket. Du kan nu lossa skruvarna som håller framsidan och baksidan av din smartphone tillsammans. Efter att ha gjort detta använder du en skruvmejsel för att lossa alla skruvar som är placerade i de fyra riktningarna. Du kan nu lyfta upp kretskortet och rensa smuts eller damm som har lagrats på kortet. Sätt tillbaka batteriet och försök att slå på din smartphone. Du kan behöva göra det ett tag innan det kommer upp.

Om detta löser problemet, måste du packa upp telefonen och vara medveten om att du kan lämna ytterbeläggningen på grund av strömbrytaren för att undvika att tangenterna fastnar. Du kan hitta ett sätt att använda din smartphone utan ytterbeläggningen.