Om du är ny på Snapchat-appen undrar du kanske vad alla dessa ikoner betyder bredvid din väns namn. I själva verket, om du verkligen är ny, kanske du ser en hel del baby-ansiktsikoner som fyller den vänner listan. Vad betyder denna ikon? Är dessa vänner också nya på Snapchat? Har de ännu inte skickat några snaps? Är det därför Snapchat jämför dem med spädbarn?

Se även vår artikel Snapchat - hur man skärmdumpar utan att veta dem

Snapchat Baby Face

I själva verket betyder allt babyansikte att dessa vänner är nya för dig. Så småningom kommer det ansiktet att ersättas av ett hjärta, en stjärna, en eldkula eller något annat.

Observera att dina Snapchat-vänner är personer du följer men de kanske inte följer dig. Om du vill att några av dessa babyikoner ska börja visa dina snaps måste du dra ut alla stopp.

Hur man får fler Snapchat-vänner och följare

Snapchat gör det inte lätt att få dig där ute. Det finns inget sätt att lägga till en hashtag till en snap eller dela andras snaps med dina vänner. Kort sagt, det finns inget riktigt sätt att öka din synlighet. Det finns dock saker du kan göra för att försöka locka fler vänner.

  • Har något värt att titta på. Utveckla en stil eller ett tema som tilltalar människor. Var kreativ och rolig. Håll dig också uppdaterad med det senaste i Snapchat-verktyg och filter. Prioritera din snapchatting på andra plattformar (som Facebook, Instagram och Twitter). Dessa plattformar gör det lättare att öka synligheten. Använd dem för att visa människor dina Snapchat-kotletter och dela ditt användarnamn eller snapcode så att de kan hitta dig. Finn andra människor att följa som matchar din stil och intressen. Om de inte använder ett kändis-konto, kommer de flesta att meddelas om du börjar följa dem. Tänk på detta som att följa personer på Twitter. Dessa människor kommer att se dig, kolla in din profil och eventuellt följa tillbaka.

Hur man hittar bra människor att följa

Var kan du hitta människor som är värda att följa? För det första är det ingen brist på listor över kändiskonton. Men om du letar efter personer som kan vara lite mindre profilerade (personer som faktiskt kan följa dig tillbaka) kan du överväga fältrekommendationer från vänner eller titta på forum på webbplatser som Reddit. Slutligen, se om din favorit följer på Twitter och Instagram också har snapchat användarnamn tillgängliga. Chansen är att de också letar efter följare.

Förstå Snapchat-poäng

Glöm inte din Snapchat-poäng. Denna poäng är baserad på snaps du skickar, snaps du ser och, som Snapchat uttrycker det, "andra faktorer." Det är inte klart om att ha många följare påverkar denna poäng. Att ha en hög poäng är dock en tydlig indikator på att du är aktiv på plattformen, något som kan tilltala följare.

Naturligtvis kan människor bara se din Snapchat-poäng om de följer dig och du följer dem. Det hjälper inte människor att hitta dig, men det kan hjälpa till att behålla deras intresse. Under tiden, fortsätt att hitta fantastiska människor att följa och hålla de baby ikoner som rullar in.