Torsdagen är förmodligen den mest kontroversiella veckodagen. Å ena sidan är det riktigt nära helgen och en fantastisk fredag ​​och har tagit hem på kalendrarna för Happy Hour-publiken med den festliga moniker av ”Törstig torsdag.” Å andra sidan “glaset halvtomt” publiken kan se är den mest värdelösa dagen, när du vaknar på torsdag morgon med avkoppling på helgen i sikte, men inte riktigt där.

Torsdagen förändrar ingenting - det är en arbetsdag, precis som fredagen är en arbetsdag. Sedan finns det naturligtvis människorna som läser detta och tänker på för- och nackdelarna med torsdagen för första gången någonsin. Sammantaget kan människor "klassificeras" i tre grupper: de som älskar torsdagen, de som hatar det och de som inte ens vet hur de ska känna det.

Oavsett om torsdag är din favoritdag i veckan, eller om du nästan föredrar måndag, och torsdag kan förbättras med lite humor och några vänliga önskemål.

Låt oss titta på plussidan på torsdagen, för de som kanske behöver lite mer övertygande. En del människor hänvisar till det som "fredagsafton", och det är ett utmärkt sätt att titta på det. När röran och stressen på torsdag är klar är det smidig segling genom den sista arbetsdagen och rakt in i dina helgplaner.

Vi försökte hitta de mest underbara torsdagskurser för att fira nästan nästan nästan helg, som kan användas för att hjälpa kollegor och vänner att glädja sig lite, och förbli motiverade att göra så mycket som möjligt före helgen. Dessa milda påminnelser om att fredagen kommer kan hjälpa till att göra stämningen lite bättre för dem som går in och ut ur kontoret, särskilt om de står inför en stor tidsfrist eller projekt.

Några av de torsdagcitat som vi hittade är söta, andra är lite kyliga och andra är riktigt roliga. Oavsett vem den avsedda publiken kan du vara säker på att du hittar några som du kommer att uppskatta lite humor på torsdag. Dela dessa fantastiska orden med vänner på Facebook eller Twitter på torsdag morgon - det kommer att underhålla de som är på jobbet just nu.

Kom ihåg att allt som nästan allt som händer i vårt liv, oavsett dag, beror på oss och våra handlingar. Vi kan göra ändringar när som helst som kan ha en enorm inverkan.

Dessa offerter på torsdag är perfekta för att skicka till Instagram eller bara för att skicka till en vän.

Vad är speciellt med torsdagar?

Torsdagen är en undervärderad dag och dina följare på Instram kan troligtvis använda lite inspiration!

Det är den näst sista dag i veckan, så för många människor fredag ​​kväll början av helgen. Torsdagen är den sista delen av veckan fram till helgen.

På ett sätt är torsdagen som tidigt på våren där förväntan på sommar och bättre väder framåt fyller luften med en känsla av spänning och förväntan.

För många är torsdagen en hektisk dag när de försöker få så mycket som möjligt så att fredagen inte är för stressande och helgen kan komma igång på en bra anmärkning.

Så håll dig lugn, lev en underbar torsdag, få saker gjorda och ha tacksamhet för att helgen är framför dig istället för bakom dig.

För att inspirera dig på torsdag har vi sammanställt några citat om de mest underskattade och en av de mest fantastiska dagarna i veckan!

Vad är några glada citat om torsdag för Instagram?

Tja, tja, vi tog oss äntligen till torsdag. Våra grattis! Även om vi fortfarande räknar ögonblicken tills vi kan packa upp och scoota ut ur kontoret, är mållinjen i sikte.

Stämningen är definitivt högre, och oavsett stressiga kunder eller projekt, känns det som att bördan snart kommer att släppas. Lördag verkar inte så långt borta.

När vi väl har kommit igenom "Hump Day" är den andra halvan av veckan en nedförsbacke och många känner sig trötta på torsdagen, så glöm inte att önska de människor du älskar och bryr dig om en glad torsdag att heja dem upp!

Här är några enkla meddelanden som du kan inkludera i e-postmeddelanden, texter eller interoffice-meddelanden för att hålla det hoppet flytande:

 1. Glad torsdag! P.S. Det är nästan fredag! Glad torsdag! En helt ny dag och du har ett rent tillstånd. Möjligheterna är oändliga! Var kär i varje minut i ditt liv. Glad torsdag! Se alltid på den ljusa sidan av torsdagen! God morgon, lycklig torsdag, var någons solsken idag. För att ge och inte förvänta sig något i gengäld, det är det som ligger i kärlekens hjärta. Jag önskar er en underbar torsdag! Må glädje och lycka följa er hela dagen och natten på fredagskvällen! Önskar dig en väldigt trevlig torsdag! Dagen är vad du gör, så varför inte göra den bra. Trevlig torsdag! Det är torsdag. Jag andas. Jag lever. Jag är välsignad. En av de bästa sakerna du kan göra på torsdag är att hålla dig ansvarig för dina mål. Jag är tacksam över att vara vid liv på den här fina torsdagen. Idag är det torsdag så jag kommer att få saker gjort som Jag har förhalat på för att jag inte vill oroa mig för det på helgen!

Roliga citat och ord om torsdagen

Oavsett hur desperat vi vill att torsdagar ska vara fredagar är det omöjligt. Trevligt försök, torsdag, men vi kan se igenom dig. Det finns fortfarande mycket arbete kvar att göra, och det är inte dags att koppla av ännu. Men det är något du kan göra för att göra torsdagar bättre, och det närmar sig dagen med en humor. Kolla in denna uppsättning av roliga citat och ord om torsdagen och dela dem med medarbetare som delar din känsla för humor.

 • Fredagen ringde bara! Hon kommer att vara här imorgon och hon tar vin! Torsdagar är bara wannabes. De vill ha fredag ​​men det är de inte! Det är torsdag ... eller som jag gillar att kalla det ... ”Dag 4 i gisselsituationen” Det TGIF är tack och lov Det är fredag, då måste idag vara SKIT, Visst glad Det är torsdag. Torsdagen är min favorit dag. Det här är när jag planerar hur jag ska komma ur de planer jag redan har gjort för helgen. Lycklig torsdag! Du är bara en dag borta från att vara två dagar borta från att göra samma arbete som du gör just nu! Det är fredag! .. Tyvärr, jag övar för imorgon. - Happy Fri ... - Vänta, det är torsdag. - Son av en ... Ok, fortsätt.Kära torsdag, är du säker på att du inte är fredag? Cuz jag kunde verkligen gå för det var fredag ​​idag! Ingenting personlig torsdag ... Det har bara varit en lång vecka. Torsdagar och morgnar blandas bara inte. Ingenting går med morgnar, tbh.

Torsdag God morgon Citat och meddelanden

Människor som dyker upp på kontoret i ett hemskt humör säger ofta att det beror på att de "vaknade på fel sida av sängen." Vet du vad? Även om detta bara är en fras, bör det inte vara en giltig ursäkt för att vara oförskämd mot andra. Hur som helst, ditt och andra människors goda humör beror på din övergripande inställning till livet och förmågan att motiveras under alla omständigheter. Dåliga humör är en riktig sak, men det finns ingen anledning att föra ner hela kontoret! Kolla in den bästa godmorgon på torsdagen och sprida dem runt som en löpeld. Håll dig positiv, killar!

 • God morgon! Glad torsdag! En liten positiv tanke på morgonen kan ändra hela dagen. Måste din torsdag vara så söt som du är. God morgon! Ha en underbar torsdag. Här är en stor, stor * kram * från mig till dig! Ingen torsdag ska någonsin vara tråkig så länge vi är tillsammans, min käraste kärlek! Var nöjd med det du har, medan du arbetar för det du vill. Till och med på torsdag! En liten positiv tanke på morgonen kan ändra hela dagen. Så här är ditt leende på torsdagsmorgonen! God morgon! Glad torsdag och ha en FABULOUS dag. Idag är det torsdag! Vakna upp varje morgon LYCKLIGT att bli ett Guds barn! God morgon kära vän! Jag önskar en glad torsdag till er! Välsign alla. Ju mer du välsignar, desto mer välsignad blir du. Tacklig torsdag! Glad torsdag! Förändra ditt liv idag; inte spela om framtiden, agera nu utan dröjsmål.

Bra inspirerande torsdagskurser

Hur kan vi eventuellt ignorera chansen att ge dig lite inspiration denna torsdag? Ingen kommer att argumentera för att varje person hittar inspiration till olika saker.

För några av oss är familjen den viktigaste inspirationen i våra liv. Andra kan komma att röra sig av musik eller litterära verk. Oavsett vilken inspirationskälla du är, några bra citat på torsdag kan hjälpa oss att få perspektiv och hitta balans. Så är du med oss?

 • Om du ännu inte har planerat för helgen är det torsdag. Börja planera! Glad torsdag! Få ut det mesta av denna dag! Skratta, älska, läsa, leva, älska, lära, spela, drömma! Bara vara lycklig! Du kan göra allt du lägger ditt hjärta, sinne och själ i. Mycket mer än du kan föreställa dig. Vara orädd. Gör det. Önskar dig en lycklig torsdag! Glad torsdag! Om du inte hittar inspiration idag, var en inspiration! Idag är det torsdag och det är veckans bästa dag. Arbeta hårt och vara stolt över vad du uppnår. God torsdag! Vissa dagar är det okej om allt du gjorde var att andas. Ha en fantastisk torsdag! Helgen är i sikte. Idag är du så trött och bor på din vecka hittills, och hur torsdagen kommer att avslutas. Kom ihåg: ”Med allt som har hänt dig kan du antingen synd på dig själv eller behandla vad som har hänt som en gåva. Everythin '. ”- Wayne Dyer” Kampen du är i idag utvecklar styrkan du behöver för morgondagen. Ge inte upp. "-Robert Tew" Om du läser detta offert betyder det att du har välsignats med en annan dag; en annan dag att tacka; och en annan möjlighet, genom dina handlingar och beteenden, att visa kärlek, uppskattning och medkänsla till alla runt omkring dig. ”Byron Pulsifer

Hilarious Citat om arbete

Skämtna om veckodagar har blivit en oundviklig del av kontorsarbetskulturen. Oavsett om det här är skämt om fruktansvärda måndagar, som huvudsakligen är baserade på hat, desperation och hopplöshet, eller skämt som berömmer fredagar och lördagar med alla de goda tider de ger. Och så finns det torsdag, som inte riktigt får samma publicitet som andra dagar. Efter en liten grävning kan vi dock försäkra er: skämt om denna dag är inte mindre roliga, bara för att torsdag inte är lika vanlig.

 • Torsdagen är kanske den värsta veckodagen. Det är ingenting i sig själv; det påminner bara om att veckan har pågått för länge. - Nicci FrenchTorsdag, du är bara en dag borta från att vara två dagar borta från att göra samma arbete som du gör just nu! Idag är torsdag, vilket betyder att jag kommer att jobba riktigt hårt idag för att åstadkomma allt som behöver göras innan i slutet av veckan. Och med det menar jag verkligen att jag kommer på min dator och letar efter roliga saker att göra i helgen. (eller memes) Häng fast! Det är nästan fredag! Idag är det torsdag och den enda personen du bör försöka vara bättre än är personen du var igår. Torsdag. Den mest värdelösa dagen. det finns bara som en påminnelse om att det har gått en riktigt lång vecka ... och det är fortfarande inte över. Om 40 är de nya 30 och 50 är de nya 40, varför kan inte torsdagen vara den nya fredagen? Det är torsdag. Låt oss skakas och röras. Lycklig dag före fredag!

Awesome Motivational torsdag citat

Om du letar efter det lilla trycket som kan hjälpa dig att bli redo för att göra stora gärningar, här är citat som kan ge den extra kraft i ditt steg när du går in på kontoret. Här är 12 bra motiverande citat perfekt för att få allt gjort på torsdag.

 • ”Torsdagen förutspådde jag som mest soligt. Det är en välbehövlig paus. ”-John Farley Miljontals människor tror, ​​många människor försöker, tusentals människor får framgång och bara en är mästaren. Bevisa att du är en miljon. Trevlig torsdag! Ge aldrig upp att försöka göra det du verkligen vill göra ... även om du bara vill komma till fredagen. Där det finns kärlek och inspiration kan du aldrig gå fel. Ha en trevlig torsdag! Idag är det "lyckliga tankar" torsdag. Tänk glada tankar, för du har gjort det nästan hela veckan. Du är nästan där! ”Varje morgon låter den goda Herren öppna ögonen, det är en dag som han har något att göra för dig.” ”Möjligheterna händer inte bara - du skapar dem.” - Chris Grosser Kanske Herren välsignar dig med god hälsa, glädje och fred! Trevlig torsdag! När du känner för att ge upp, som att ringa det slutar, försök bara en gång till - gör det lite mer. Uppmuntra dig själv, snarare än att avskräcka dig själv. Bli kär i varje minut i ditt liv - lev varje dag som det är din sista. För att hitta lycka inte fokusera på vad vi vill, snarare på vad vi har. Glad torsdag!

Bra ord för torsdag, citat av dagen

Undrar du vad andra tycker om torsdagar? Du blir förvånad över att veta att det finns många bra ord som sägs om denna dag. Kanske är det just dessa ord du har letat efter - citatet som kan förändra hela ditt liv. Okej, vi kanske överdrev lite, men åtminstone kanske du, dina vänner och kollegor känner dig lite pipigare på torsdagen, eller hur?

 • ”Jag önskar er en acceptabel torsdag. Det är allt vi kan hoppas på. ”- April Winchell Det är torsdag. Jag andas. Jag lever. Allt är bra. Torsdagen är en av de finaste dagarna i veckan där du kan koppla av och ändå inte koppla av för mycket. ”Det här måste vara torsdag. Jag kunde aldrig få tag på torsdagarna. ”- Douglas Adams Lycka kommer aldrig att komma till de som inte uppskattar vad de redan har.Idag är torsdag, det är en ny dag, så förvänta dig bra saker! När det gäller livet är det kritiska. är om du tar saker för givet, eller tar dem med tacksamhet. Starta din torsdag med en inställning av optimism. Det kommer att bli en bra dag! ”Och oavsett om det är torsdag, eller dagen är stormig, Med åska och regn, eller fåglarna attackerar varandra, har vi rullat in i en annan dröm.” - John Ashbery Gör det ditt mål att göra någon le på torsdagen. Genom en liten vänlighet kan du förändra en persons liv på ett sätt du kanske inte ens inser.

Roligt Det är torsdagens bildtexter och ordstäv

Fler och fler människor tenderar att dela sina tankar, stämningar och avsikter med andra på sociala plattformar som Facebook eller Instagram. Om du är en av dem kan du kolla följande ordstäv om "det är torsdag" så att du kan skriva dina egna bildtexter och inlägg för att dela med ditt nätverk.

 • Ingenting skruvar upp din fredag ​​som att inse sin torsdag. Lycklig torsdag! Tyvärr, men jag sparar min "Woo hoo!" För fredag. Några människor kallar det torsdag, jag gillar att kalla det fredagsafton. Det är fredag! Ledsen ... övar bara för imorgon. Det är torsdag. Och jag tänker för mig själv, vilken underbar värld. Det är torsdag! Jag har ansvaret för hur jag känner mig och idag väljer jag lycka. Tisdagen är humpdag, vilket gör torsdagens "jag undrar om han kommer att ringa" dag.Jag väntar till torsdagen för att fråga människor om deras helgplaner så det finns en bättre chans de är redan upptagna. Det är dag 4 i gisslan. Med andra ord: det är torsdag! Så torsdag, låt oss göra det snabbt och ingen kommer att bli skadad. Fredagen väntar redan.

Positiva och uppmuntrande fraser för torsdag

Det är bra att du bestämde dig för att besöka den här sidan för att hitta något positivt och uppmuntrande att dela med ditt team för att hjälpa er alla att komma igenom torsdagen, och vi kommer inte att lämna dig hänga! Även om några av fraserna nedan låter för ostliknande och uppenbara arbetar de fortfarande för att få människor att känna sig lite mindre dyster.

 • Livet är så mycket gladare när du pratar och agerar med vänlighet !! Dela ett leende och gör det till en bra torsdag! Var stark, eftersom saker och ting blir bättre. Det kan vara stormigt nu men det regnar aldrig för alltid. Trevlig torsdag! Oroa dig inte, det är nästan fredag. Tänk positiva och positiva saker kommer att hända. Ha en superpositiv torsdag! Livet är för kort för att oroa sig för dumma saker. Ha kul, bli förälskad, ångrar för ingenting och låt inte folk föra dig ner! Njut av en ny dag i ditt liv! Glad torsdag! Optimismen är en lyckamagnet. Om du håller dig positiv händer bra saker med dig. Håll dig positiv på torsdag! Den minsta handlingen av vänlighet är värt mer än den största avsikten. Hur många saker i ditt liv gör du utan att inse att de är slöseri med tid? Använd torsdagen för att ta dig tid att eliminera förlorare. "Torsdagen kommer, och veckan är borta." - George Herbert

Jag älskar torsdagar coola citat och meddelanden

Team torsdag, här är ditt ögonblick att lysa. Här är några av de bästa idéerna med citat och korta meddelanden som kan hjälpa dig att uttrycka din känsla inför torsdagar. Du kan börja med, "Kära torsdag, jag vet att det var en tuff vecka, så snälla låt mig inte ..." Tja, kanske inte, men ändå har du ett brett utbud av coola citat för att uttrycka dina känslor inför torsdagen!

 • Torsdag, vi gillar dig eftersom du sitter bredvid fredagen! Glad torsdag! Lönedagen är nästan här - jag kan nästan smaka på den. Om du kan stå på spetsar kan du se fredag. Det är ljus i slutet av helgetunneln! God morgon! Det är torsdag! Hitta alltid tid för de saker som får dig att känna dig glad att leva. Torsdagen är en dag närmare att veta att allt jag har gjort under veckan kulminerar pågår. Jag älskar torsdagar. Mycket bra saker händer på torsdagar. Thanksgiving Day, till exempel.En ny dag! Var tillräckligt öppen för att se möjligheterna. Var klok nog att vara tacksam. Var modig nog att vara lycklig! Trevlig torsdag! Torsdagen är en dag att erkänna dina misstag och försöka förbättra. Gör det mesta av denna dag! Skratta, älska, läsa, leva, lära, spela, drömma och bara vara lycklig! Lev varje ögonblick! Glad torsdag!

Positiva underhållande citat för torsdagskväll

Och här är det - torsdag kväll. Det finns bara en arbetsdag kvar och du kommer att kunna kollapsa med lättnad till helgen. Vi rekommenderar starkt att du bygger upp en positiv inställning till fredagen, så här är några roliga citat om torsdag kväll. Du kommer att älska dem!

 • Det enda jag kastar på torsdag är Scotch.Hang där inne. Idag är det torsdag, vilket innebär att fredagen är precis runt hörnet. Personer som tror att torsdagen är den nya fredagen har allvarliga psykiska problem. Bättre dagar är precis runt hörnet. De kallas fredag, lördag och söndag! Glad torsdag! Gör den lyckliga dansen för i morgon är det fredag! Maj glädje och lycka följer dig hela dagen och natten! Önskar dig en mycket trevlig torsdag! Fredag ​​ringde precis. Hon kommer att vara här imorgon och hon tar vinet. Döda torsdag, tack för att du inte dödade mig idag. Fredag ​​och jag uppskattar verkligen detta. Torsdagskvällen kan vara repetition på fredagskvällen, men fredagsmorgonen säger inte 'tack' för det. Det är torsdag kväll! Det är dags att bli redo för lördagen!

Om du gillade den här artikeln kan du kolla in de här andra TechJunkie-artiklarna:

 • Roliga onsdagsmemor Tisdagsmorgoncitationstecken Lyckliga fredagcitat och ordstäv Bästa måndagsmotivcitat

Har du några favoritcitat om torsdagen att posta på Instagram? Lämna i så fall en kommentar nedan!