Mycket få saker har skyrocketed i popularitet under de senaste åren så mycket som yoga har gjort. En gång tänkt på en värdelös övning som hippier gör, praktiseras yoga nu av miljoner och miljoner människor. Yoga har ett antal olika fördelar som sträcker sig från avkoppling och stressavlastning till flexibilitet och lindring av värk och smärta. Nu när människor fångar allt det fantastiska som yoga kan göra är det mer populärt än någonsin. Och bäst av allt, vem som helst och alla kan engagera sig i yoga för att förbättra deras hälsa och livskvalitet.

Medan yoga har funnits i tusentals och åratal som en stretch- och andningsövning, har den också omfamnats av modern teknik. Det finns många appar där ute i App Store som kan hjälpa dig att komma in i yoga som nybörjare eller som kan hjälpa dig att förbättra dig om du redan deltar i yoga. Dessa appar har massor av olika typer av innehåll från guider, till videor, till foton och mycket mer.

Men med den blomstrande populariteten för yoga de senaste åren finns det troligen hundratals olika yogaprogram i App Store, så hur vet du vilken du ska ladda ner och hjälpa dig i din yogafärd? Tja, om du ställer den frågan har du kommit till rätt ställe. I den här artikeln kommer jag att titta på ett antal olika yogaprogram som är värda att ladda ner.