Att lära sig att antingen du eller din betydande andra är gravid är både ett magiskt ögonblick och ett som också kan vara mycket stressande. De flesta nya blivande föräldrar har dussintals frågor om vad man ska göra, hur man gör det, när man ska göra det och mer. Detta är helt normalt eftersom att bli gravid och att få ett barn är ett stort steg i livet, och ett som kan orsaka mycket oro hos blivande mödrar.

Se även vår artikel Hur du redigerar videor på din iPhone

Medan ofta besök hos läkaren under hela graviditeten hjälper till att lindra dina bekymmer, är det också bra att ha andra resurser närvarande som kan hjälpa din graviditet att gå av utan problem. Tack och lov, i dagens moderna och tekniskt avancerade värld finns det många olika resurser för att hjälpa dig under en graviditet, till hands.

Och helt enkelt en av de bästa resurserna ute är förekomsten av graviditetsappar för din mobila enhet. Dessa appar kan hålla dig uppdaterad om utvecklingen av ditt barn, spåra dina framsteg, hålla din graviditet frisk, ge dig expertråd, svara på frågor du kan ha, kontakta dig med andra blivande mödrar och mycket mer. Men inte alla dessa appar skapas lika. Som ett resultat har vi skapat den här artikeln som tar en titt på ett gäng av de bästa apparna där ute för att hjälpa dig eller din älskas graviditet att gå så smidigt som möjligt.