De senaste MacBooks är utan tvekan fantastiska. De nya maskinerna är idealiska för kreativa yrkesverksamma som behöver ta sitt arbete med sig på resan när de packar en otrolig mängd processorkraft och beräkningshastighet i en enkel och strömlinjeformad design.

I själva verket skulle du vara hårt pressad för att hitta en MacBook Pro (även de i tidigare generationer av Apples berömda sortiment) som inte är en riktigt bra dator. Denna verklighet har gjort dessa datorer oerhört populära bland personer som sträcker sig från studenter till Fortune 500-verkställande direktörer, och deras popularitet verkar bara växa när tiden går.

Men dessa bärbara datorer är också notoriskt dyra, och om du vill njuta av allt som den berömda MacBook-linjen har att erbjuda måste du vara villig att skala ut de stora pengarna - vilket gör det desto mer upprörande att även de bästa batterierna på de dyraste MacBooks saknas ofta.

Oavsett om du konsekvent återger HD-video och ljud för arbete eller om du helt enkelt vill koppla av med lite Netflix i slutet av en hektisk dag, kan du ta hand om ett urladdat batteri en allvarlig dämpning på ditt arbete eller underhållning.

Det är därför ett brett utbud av överkomliga och kraftfulla externa laddare har översvämmat marknaden. Dessa bärbara laddningsenheter gör det möjligt för användare att hålla strömförsörjda under längre tid, även om det inte finns någon plats att ansluta laddaren till.

Dessa enheter är idealiska för frekventa resenärer och hjälper till att säkerställa att du aldrig behöver tåla huvudvärk som kommer med ett oväntat tömt batteri någonsin igen, och vi har hittat de bästa pengarna kan köpa.