Oavsett om du lyssnar på dina favoritlåtar medan du joggar eller lagar mat, har musik förmågan att göra varje tråkigt ögonblick mycket bättre och trevligare. Musicpleer är en webbplats som låter dig söka och ladda ner låtar direkt till din enhet.

Det är en YouTube till mp3-nedladdare / -konverterare som gör att du kan lyssna och ladda ner alla dina favoritlåtar gratis. Det är dock inte den enda tjänsten i sitt slag på internet. Fortsätt läsa så ger vi dig en lista över de bästa alternativen.

Mp3 skallar

Precis som Musicpleer är mp3 Skulls en gratis online-tjänst som låter dig lyssna på dina favoritlåtar. Du kan också ladda ner varje låt i mp3-format för offline-användning. Tjänsten har dock vissa unika funktioner också. Det fungerar som en social medieplattform för musiker och band, så att du kan upptäcka många osignerade och okända band.

mp3 skallar

Artister kan betala en liten avgift och använda tjänsten för att marknadsföra sin musik och sprida ordet om sitt arbete över internet. Mp3 Skulls kan hjälpa dig att ladda ner musik från de mest populära streamingwebbplatserna, inklusive iTunes, Spotify, Google Play Music, YouTube och så vidare. Det finns några olika versioner av tjänsten, utformad för specifikt bruk. Några av dem är Mp3 Skulls Pro, Mp3Skulls.info, Mp3Skulls.Band, och så vidare.

Songily Music App

Songily har snabbt samlat över en miljon användare. Det är en smartphone-app som fungerar på både Android- och iPhone-enheter och är 100% gratis. Det är dock inte tillgängligt i App Store. Appen är enkel och enkel att använda. Den har några fantastiska funktioner, till exempel populära sångförslag, direktuppspelning och gratis mp3 nedladdningar av dina favoritlåtar.

Tjänsten testar fortfarande ut vissa funktioner, till exempel nedladdningar av video direkt till din Android-enhet. Du kommer att kunna behärska appen snabbt, så överväg att lägga till Songily i din verktygslåda. Det är precis vad du behöver för att stapla upp med mp3-musik för offline användning.

Music Paradise Pro

Som namnet redan antyder är Music Paradise Pro ett verkligt paradis för människor som gillar att lyssna på musik. Det är en gratis app som låter dig hitta dina favoritlåtar och ladda ner dem i mp3-format till din enhet. Du kan också strömma låtar online och skapa spellistor och bibliotek. Det finns ingen gräns för hur många låtar du kan ladda ner med den här appen.

Att använda Music Paradise Pro är enkelt och låtarna som finns tillgängliga i appen är upphovsrättsfria, vilket gör dem lagliga att ladda ner. Det finns också en funktion som låter dig dela dina låtar med vänner och familj direkt i appen. Du kan inte hitta det i Play Store, men det fungerar fortfarande bra.

MP3Jam

MP3Jam är ett fantastiskt alternativ till Musicpleer eftersom det låter dig ladda ner flera låtar snabbt. En av de bästa sakerna med den här tjänsten är den utmärkta ljudkvaliteten på de nedladdade låtarna. Den har också en hashtag-sökfunktion som gör att du kan sortera låtar efter genre och det finns även en inbyggd musikspelare.

mp3jam

Det enda problemet med MP3Jam är att det kommer med en nedladdningsgräns på 10 låtar per timme. Men om du betalar prenumerationsavgiften kommer du att kunna ladda ner så många låtar du vill.

MP3 raket

Om du letar efter en bra YouTube-till-mp3-omvandlare som låter dig spela de låtar du vill utan att ladda ner, kan det här vara din app. MP3 Rocket fungerar också med många andra populära streamingtjänster som ccMixter, Jamendo, SoundCloud och så vidare. MP3-filerna laddas ner i en imponerande 256 kbps kvalitet, men du kan utöka det till 320 kbps genom att köpa PRO-versionen av programvaran.

mp3rocket

Sökmotorn är mycket lyhörd och låter dig snabbt fastställa de låtar du vill ha. Du kan också överföra alla nedladdade låtar direkt till iTunes. Det är precis vad du behöver för att berika din privata samling med musik.

Frostwire

FrostWire är en av de äldsta plattformarna för delning av musik. Det fungerar enligt "peer to peer" -principen, precis som varje torrent där ute. Appen är tillgänglig på alla stationära och bärbara plattformar, och den är gratis från annonser. När du har laddat ner den bläddrar du i den låt du vill ladda ner och tryck på nedladdningsknappen.

Frostwire

Låten laddas sedan ner direkt till din dators delade mapp. Andra användare kommer att kunna ladda ner den från din dator tills du tar bort den från mappen. Denna plattform är 100% gratis och erbjuder utmärkt ljudkvalitet. Du kan också importera låtarna som du laddar ner direkt till iTunes.

Emp3z

Med 27 miljoner unika besökare varje månad är Emp3z en av de mest populära nedladdarna av mp3-musik på internet. Den är baserad i Indien och erbjuder en blandning av Bollywood-musik och populära låtar världen över. Tjänsten är så populär eftersom den ger säkra och supersnabba mp3-nedladdningar över hela världen. Det är enkelt att navigera och använda så att du kommer att kunna ladda ner så många låtar du vill inom några minuter.

emp3t

Expandera din låtsamling gratis

Musik har aldrig varit så tillgänglig som det är på 2000-talet. YouTube ändrade helt hur vi lyssnar på musik, men tjänster som Musicpleer går ett steg längre och låter dig ladda ner de låtar du vill ha. Du kan använda någon av de tjänster som granskas i den här artikeln för att snabbt lägga till fler låtar i din samling och njuta av dem offline när du vill.

Vilken tjänst använder du för att ladda ner mp3-filer till din dator eller smartphone? Vad fick dig att hålla dig till just den nedladdaren? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.