Med Game of Thrones som håller på att avsluta sin körning på HBO med sin åttonde och sista säsong i april är det den perfekta tiden att tappa ut din telefon med några klassiska Thrones-tapeter. Oavsett om du kom in i showen under de senaste åren, du har varit en diehard kikare sedan början, eller om du läste böckerna rätt när de kom ut, är det en stor tid för Game of Thrones och A Song of Ice and Fire fans för att fira slutet av showen (och kanske den enda finalen i berättelsen de någonsin kan få, om publiceringen av romanerna fortsätter att vara på hiatus).

Järntronen

Denna Iron Throne-tapet är en av de bästa Game of Thrones-bakgrunderna för din telefonfält ingen. Kvaliteten är utmärkt, inramningen är utmärkt och skuggorna skapar en ganska atmosfär. Om du letar efter det mest identifierbara mediet från showen för din enhet har du hittat det.

Imgur: Vintern kommer

Denna Imgur-kollektion levererar på så många nivåer. Vintern är kommande tapeter är bra, liksom eld och blod och familjevapen. Det finns så många fantastiska bakgrunder i den här samlingen, och även om källan går tillbaka till 2016 håller de flesta bakgrundsbilder fortfarande kvar för moderna enheter. Från rena skisser till detaljerade ritningar och logotyper finns det så många olika val här att du kanske bara blir överväldigad.

Mobigyaan Collection: Du vet ingenting, Jon Snow

I stället för en enda GoT-tapet har denna sida en samling av dem, inklusive Iron Throne som visas ovan. Kvaliteten är utmärkt, alla är i HD, formaterade perfekt för din enhet. Det finns några fantastiska val här, så många faktiskt att välja bara ett kan tyckas omöjligt.

HBO Bakgrundsbilder

HBO erbjuder själva en serie Game of Thrones-tapeter. De är främst stillbilder från de olika TV-programmen men innehåller många som inte finns någon annanstans. Medan kategorin heter iPhone bakgrundsbilder, kan du använda dem på Android också, de är bara bilder är alla.

Android Tutorial-samling

Webbplatsen för tutorial för Android har en sida full av GoT-bakgrunder. Vissa av dem har jag inte sett någon annanstans och många av dem är av mycket god kvalitet. Du måste navigera till webbplatsen på din telefon och ladda ner direkt eftersom det inte finns något nedladdningsalternativ. Bortsett från det har sidan tillräckligt med innehåll för att tillfredsställa även den ivrigaste fan.

Bakgrunder Craft

Wallpapers Craft är en av mina go-to webbplatser för bakgrundsbilder av alla slag. Det är bra att veta att det inte har släppt mig här heller. Den har flera sidor fulla av Game of Thrones-bakgrunder för din telefon. Vissa av dem är mediokra, andra är skräp men andra är allvarligt bra. Liksom dessa andra webbplatser i listan finns det några här som inte finns någon annanstans vilket gör det till en sida som är värd att besöka.

Apple Central

Apple Central har också en sida med GoT-bakgrunder. Var och en är formaterad för mobil och inkluderar stillbilder och återgivningar från showen. Det finns ett par här som jag ännu inte har sett någon annanstans och andra som finns tillgängliga på andra webbplatser i denna lista. Du kanske måste ändra storlek på ett par av dem för att passa, men andra än det är redo att gå.

Bakgrund Safari

Som namnet antyder har Wallpaper Safari en hel del bakgrunder för din telefon, inklusive ett antal bra för GoT. Det finns några upprepningar men det finns också ett par som jag inte har sett någon annanstans. Jag gillar särskilt Black Stag Stout-bilden för House Baratheon. Jag tycker att designen är utmärkt och den är för närvarande på min Galaxy S7 tills jag hittar något bättre.

iPhone bakgrundsbilder

Slutligen har iPhone Wallpapers en samling bra bilder från Game of Thrones. En blandning av stillbilder och återgivningar, alla av hög kvalitet och allt formaterat för telefon. Även om detta är en iPhone-webbplats kan du använda bilderna på vilken telefon du vill. Det finns ett par särskilt bra här, särskilt ett av Daenerys som är färskt från elden med sin nya drake.

För bara några år sedan skulle det inte vara tänkbart att ha ett svärd eller en drake som telefonbakgrund. Nu är det ingenting. Game of Thrones inledde en revolution. För en gångs gång var fantasikaner inte på utsidan och vår kärlek till svärd och trolldom förverkligades i en vanlig TV-serie. Det faktum att TV-serien fick en publik räknade i hundratals miljoner och de ursprungliga berättelserna berättades så nära böckerna som det är möjligt för TV att göra det till en fantastisk tid att älska fantasinsättningen.

Har du några Game of Thrones-bakgrundsbilder för din telefon du vill dela? Visa oss nedan om du gör det!