Oavsett hur bra Apex Legends presterar, är det ingen som förnekar att Fortnite är världens mest populära spel. Epic Games senaste tecknad filmtitel har tagit världen med storm med sin 1vs100-typ av spelspel meddelanden från PlayerUnbekänd's Battlegrounds-titel på mobil och PC.

Se även vår artikel Hur man spelar in Fortnite på datorn

Men medan PUBG debiterade för sitt spel, är Fortnite helt gratis att spela, vilket hjälpte till att öka antalet avsevärt. På grund av detta har miljoner spelare hoppat ombord fenomenet och kommer att fortsätta göra det. Att många spelare betyder att lag och samhällen kommer att bildas runt spelet på grund av delat intresse och att de har.

Tack vare Fortnites olika teamparningar som består av 1s, 2s, 3s och 4s söker användare konsekvent efter andra att samarbeta med istället för att hoppa in med ett gäng slumpmässiga spelare. Det är fantastiskt att vara en del av en gemenskap av spelare som har samma vision som du.

Det bästa stället att hitta andra spel är på en Discord-server. Discord är en gratis chattjänst för spelare. Det ger text- och röstchatt ovanför skärmdelningsfunktioner för alla att dra nytta av för att utföra sina idéer. Ännu bättre är att hitta grupper av spelare att spela mot som har samma skicklighetsnivå. Eftersom bara specifika servrar ges nycklar till privata Fortnite-kartor kan det dock vara svårt. Detta är vad scrim-servrar är avsedda för, som jag kommer in på i den här guiden.

Som sagt, innan du blir involverad i Fortnite Discord-servrar är det några saker att veta först.

Fortnite Discord-servrar och deras regler

Fortnite Discord-servrar finns av olika skäl. Vissa är för undersökningar eller "undersökningar" medan andra är för "sniper." Hämtad från en annan av mina artiklar här på TechJunkie, förklarar jag skillnaden mellan båda:

gasväv

Scrim är faktiskt förkortad för undersökning eller en match utan verkliga konsekvenser. Detta är det bästa stället för spelare att öva på att slåss mot varandra och lära sig nya strategier.

Scrims äger rum i alla spellägen: solo, duo och trupper. Pro Fortnite-spelare tenderar att gruppera och röra sig mot varandra istället för att spela mot randoms, eftersom vanliga spelare inte visar sig vara mycket av en utmaning alls. Dessutom har Fortnite inget slags matchmaking-system involverat för detta.

Scrim-servrar kommer vanligtvis att låta spelare ange deras kill / death-förhållande innan de går med. Detta är bara för att säkerställa att spelare är på samma nivå. Men oroa dig inte, eftersom det finns några servrar som släpper in bara vem som helst - perfekt för om du fortfarande lär dig spelet.

Big Discord-servrar får privata nycklar till scrim i sina egna servrar, vilket gör det mycket lättare för spelare att göra vad de vill utan att engagera sig i randoms.

Snipes

En snäpp liknar en scrim. Jag nämnde ovan att vissa stora Fortnite Discord-servrar får privata servernycklar att existera i sin egen instans av världen. Men de som inte tvingas hoppa in i matchmaking-systemet. Som sagt, om spelare vill tävla mot varandra, hur gör de det? De gör det genom att snipa.

Nej, inte genom att skjuta andra med en snigskyttegevär. Sniping är när en gigantisk grupp Fortnite-spelare alla går med i en "nedräkning" -kanal i sitt Discord, och alla i gruppen trycker på "Go" på exakt samma tidpunkt i spelet. Sedan kommer de alla att börja matchmaking och förhoppningsvis hamna på samma server för att tävla mot varandra. Även om detta inte är en garanterad lösning, är snipning ett utmärkt sätt för grupper av spelare att försöka komma i samma spel tillsammans.

Fördelar kommer ibland att göra detta också så att de alla kan tävla med varandra på en stor karta.

De bästa Fortnite Scrim-servrarna

Nu när du vet skillnaden mellan sniper och scrams, här är de bästa scrim Fortnite-servrarna på marknaden:

Prosettings Discord Scrim Server

Prosettings har en scrim-server som är idealisk för nybörjare, proffs och alla däremellan. Som sagt, om du letar efter granskningar är detta ett bra ställe att börja. Denna server innehåller över 25 000 spelare och är värd för regioner EU, NA och Oceanien. Det finns inga minimikrav för att gå med. Meddela bara en av moderna om du vill engagera dig, så hjälper de dig.

Länk: https://www.prosettings.com/discord

PS Fortnite Console Scrim Discord

Denna Discord-server innehåller Xbox- och PlayStation-spelare från någon av de tre regionerna. Det finns inga begränsningar för att gå med - vem som helst av någon färdighetsnivå kan hoppa in. Som sagt finns det inget hem för PC-spelare här. Endast konsolspelare kan engagera sig i den här.

Länk: https://www.prosettings.com/consolediscord

YoGaming Discord

YoGaming Discord-servern har redan över 8000 personer i den. Detta utrymme stöder också alla tre plattformar och alla tre regioner. Det finns inga minimikrav för att engagera sig heller. Vem som helst kan hoppa ombord och delta i några undersökningar.

Där har du det - några av de bästa Fortnite Discord-servrarna på marknaden. Titta i vart och ett av dessa för att uppgradera ditt spel genom att delta i spelarundersökningar.

Länk: https://www.yogaming.com/discord