Med mer än 25 miljoner aktiva spelare under den första veckan efter utgivningen är Apex Legends ett av världens mest populära strids royale-spel. Så det är inte en överraskning att spelets karaktärer och miljöer samlade en enorm fanbas.

Se även vår artikel Hur man kontrollerar vinster och statistik i Apex-legender

Som fläkt kanske du vill anpassa skärmen på din iPhone med en cool Apex Legends-tapet. Men varför stanna vid din smartphone? Dessa bakgrundsbilder ser bra ut på din PC, Mac och iPad också. De vi har valt kommer i full HD och kan enkelt användas på alla dina enheter.

Utan mycket längre tid, låt oss dyka rätt in i den spännande världen av Apex Legends.

Apex Legends Bakgrundsbilder - Toppval

Kurdanska bakgrundsbilder

Letar du efter en iögonfallande tapet med din favoritlegende? De som designats av Kurdan är ett absolut måste. Förutom att de är kompatibla med alla iOS-enheter fungerar dessa tapeter också på Android.

Bland andra karaktärer kan du välja den mystiska Bloodhound, den giftiga kaustic och den blåögda Wraith. Tecknen är inställda på den svarta Apex-bakgrunden, vilket gör att de verkligen dyker upp på skärmen.

Apex_Legends_Wallpapers_Caustic_Mobile_Background

Apex bakgrundsbilder för legender

Apex bakgrundsbilder för legender

Detta är faktiskt en specialiserad app från en indieutvecklare. Det erbjuder ett bra urval av Apex-tapeter, med olika karaktärer. Bakgrunderna kan filtreras efter kategori och du får ett push-meddelande när en ny kommer ut.

Appen är helt gratis men reklam är ofta, vilket kan ha en negativ inverkan på din användarupplevelse. Ändå är Apex Wallpapers for Legends lätt att navigera och du kan snabbt ställa in favoritlegenden på din hemskärm.

Det fungerar på iOS 9 eller senare, och det är kompatibelt med iPad, iPhone och iPod Touch.

Den vinnande trioen

Apex-Legends-teamet-tre-wallpapers

Du måste välja ditt lag klokt för att säkerställa tillräckligt mörda för att vinna en Apex Legends-kamp. Denna tapet visar exakt det. Kombinationen av en medicin, en tracker och en skirmisher kan visa sig vara just den rätta blandningen för dig att komma ut som segraren.

Du kan använda den här imponerande tapeten på din iPhone, PC, Mac eller någon annan enhet som du anser vara lämplig.

Kaustisk minimalism

apex-legends-kaustik-minimalistisk

Är du en kaustisk fan? Gillar minimalism också? Om svaret är ja, är denna tapet en perfekt sammanslagning av dina estetiska och spelpreferenser. Den enkla vita bilden sticker ut mot den svarta bakgrunden och du kan nästan se rökrörelsen från Caustics mask.

Som du kanske gissar är denna tapet ett bra tillägg för din iPhone, dator eller surfplatta.

Den mäktiga försvararen

apex-legends-gibraltar

I Apex Legends-världen har Gibraltar en ädel roll. Han sticker ut som en skärmad fästning och räddar sina teammedlemmar när de behöver det. Du kanske inte vet det, men det finns en historia bakom Gibraltars helgonliknande roll. Enligt spelet tappade Gibraltars far en arm när han försökte rädda honom från en leroskred, och det är därför denna karaktär beslutade att ägna sitt liv åt att hjälpa andra.

Spelmytologin åt sidan, detta är bland de vackraste komplexa Apex-tapeter du kan få.

Är hon inte bara underbar?

Apex-Legends-Lifeline-Bakgrund

Bortsett från att vara en av de mest attraktiva Apex-legenderna är Lifeline också bland de livligaste. Denna tapet visar hennes signatur kyla hållning som inte skulle vara komplett utan segertecknet.

Framtidens krigarkvinna

Apex-Legends-Bangalore

Bangalores look (alias Anita Williams) är utformad för att införa rädsla i fienden. Hon är en välutbildad soldat med färdigheter som är svåra att konkurrera. Om du är i Apex Legends backstories, vet du att hennes hänsynslöshet kommer från hennes sorg för hennes familj.

Denna tapet gör ett utmärkt jobb med att fånga hennes styrka och beslutsamhet.

Arena fågelperspektiv

Apex-Legends-Wallpapers

Visserligen lyser denna tapet verkligen på din iPad eller dator. Vi bestämde oss för att inkludera ändå, eftersom det ger dig ett fint perspektiv över hela slagområdet.

Du kan ändra storlek på bilden lite på en iPhone eller använda perspektivläget för att få mer djup. Hursomhelst får du en titt i Apex Legends-universum varje gång du hämtar din telefon.

Var får man Apex Legends bakgrundsbilder?

Mediasektionen på den officiella Apex Legends webbplatsen innehåller några av bakgrunderna i denna artikel. Det finns också olika tredjepartswebbplatser med gratis HD-alternativ. Men Pinterest är förmodligen där du kan hitta det största urvalet Apex Legends tapeter.

Long Live the Legends

Det säger att alla legender måste dö. Men i den virtuella världen är döden bara tillfällig, och du kan alltid ta med dig minnet om din favoritkaraktär på din telefon. Vem är din favorit Apex-legende? Vilken tapet från den här artikeln gillar du mest och har du egna förslag? Släpp oss en kommentar nedan och dela dina tankar.