Du kanske nyligen har köpt Samsung Galaxy S8 och är nyfiken på hur du kan stänga av och slå på telefonen bara om strömbrytaren bryts. Det har nyligen rapporterats att människor har haft detta problem tidigare. Det andra problemet är att människor också kommer att kämpa för att stänga eller slå på din Galaxy S8 på grund av att strömbrytaren inte fungerar och försöker att inte använda för mycket batteri. Du kan använda stegen nedan för att lära dig hur du kan slå Galaxy S8 PÅ eller AV utan att använda strömbrytaren så att du inte behöver bli orolig om strömbrytaren bryts. Stegen för att lösa problemet för din Galaxy S8 Plus är desamma. Slå PÅ Galaxy S8 utan att använda en strömknapp:

  1. Klicka samtidigt på knappen för volym samtidigt för att stänga av Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus. Använd USB-kabeln och anslut din dator till din smartphone medan du fortfarande håller in volymknappen. Vänta noga tills din enhet är startad i Nedladdningsläge. Avbryt enhetens funktioner genom att klicka på volymrocken. Din Galaxy S8 kommer att slås på igen och starta om när du avbryter åtgärden. Du behövde inte använda strömknappen för att stänga av din Galaxy S8.

Stänga av din Galaxy S8 utan att använda strömbrytaren:

  1. Gå tillbaka till hemskärmen genom att klicka på hemknappen. Välj alternativet "Program". Klicka på Play Store-ikonen när du letar efter den. Skriv "Button Saviour" i sökrutan. Installera och ladda ner appen. kan inte hitta appen i Play Store. Du kan ladda ner Button Saviour på webben. Öppna Button Saviour när du installerar den. Vi rekommenderar att du följer den här guiden för att aktivera felsökningsläge. Du bör öppna knappen Frälsare när felsökningsläget har aktiverats. Klicka sedan på Kill / Start Button Saviour Service. På skärmen mot höger sida ser du en liten pil pop-up.Välj för att ändra till ikoner. Håll och klicka på strömknappen så att du kan se alternativ som är för din enhet .Du kan stänga av enheten genom att välja alternativet “Avstängning”. Du behövde inte använda strömbrytaren för att stänga av din Galaxy S8.