För dem som äger en Samsung Galaxy S7 Edge kan du ha problem med Bluetooth som inte fungerar på Galaxy S7 Edge. Vissa användare har rapporterat om att Samsung Galaxy S7 Edge Bluetooth inte fungerar och nedan förklarar vi hur du löser problemet. Samsung Galaxy S7 Edge Bluetooth fungerar inte är ett av de mest smärtsamma problem som användaren hittills möter med den här enheten och Samsung har inte publicerat någon felrapport hittills.

Eftersom denna utgåva inte har publicerats någonstans finns det inte ett visst sätt att fixa Bluetooth-problemet på Galaxy S7 Edge som också är vanligt i bilar som Mercedes Benz, Audi, BMW, Tesla, Volkswagen, Mazda, Nissan Ford, GM, Toyota och Volvo. Men den goda nyheten är att det finns flera olika sätt som kan fixa dessa Samsung Galaxy S7 Edge Bluetooth-problem.

För de som är intresserade av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla Samsungs trådlösa laddningsplatta, externt bärbart batteripaket och Fitbit Charge HR Wireless Activity Armband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet.

Den första metoden att fixa Galaxy S7 Edge Bluetooth som inte fungerar är att rensa Bluetooth-data med att rensa cacheguiden. Cachen gör det möjligt att lagra tillfälliga data för bättre hjälp när du växlar mellan appar. Det här problemet finns oftast när du ansluter din Galaxy S7 Edge till Bluetooth-enheterna. Så när du möter en sådan typ av problem rekommenderas det att du rensar Bluetooth-cache och data och försöker ansluta igen. Nedan finns flera andra steg för hur du fixar Samsung Galaxy S7 Edge Bluetooth-problem.

Hur man fixar Samsung Galaxy S7 Edge Bluetooth fungerar inte:

  1. Ställ in på Galaxy S7 EdgeGå till startskärmen och välj appikonen. Välj sedan på inställningsikonenBrytra för applikationshanteraren Visa alla flikar genom att dra antingen höger eller vänsterVälj på BluetoothVälj för att stoppa den kraftfullt.Nu rensa cachen. S7 Edge

Hur man fixar Samsung Galaxy S7 Edge Bluetooth fungerar inte:

Om stegen ovan inte fungerar kan du försöka sätta din Galaxy S7 Edge i återställningsläge och torka cache-partitionen. Efter det kan du försöka ansluta Samsung Galaxy S7 Edge till en annan Bluetooth-enhet inom räckvidd och det ska fungera. Dessa instruktioner ska kunna lösa alla Bluetooth-problem du har på din Galaxy S7 Edge.