Samsung Galaxy S6 har Safe Mode som gör det möjligt att använda åtkomst till operativsystemet med standardprogramvara om det finns problem med Galaxy S6. Dessutom kan du använda Safe Mode om några installerade appar inte längre fungerar eller om Galaxy S6 fortsätter att starta om.

För dem som inte vet vad Safe Mode är, är det ett annat läge som placerar Galaxy S6-miljön som låter användare säkert avinstallera program, ta bort buggar. Den bästa tiden att använda Safe Mode på Galaxy S6 är när du märker att en app röra sig och du inte kan avinstallera den normalt bara byta till säkerhetsläget Samsung Galaxy S5 och det kommer att vara mycket enkelt för dig att avinstallera den utan att skada din enhet . När du har fixat problemen kan du få Galaxy S6 ur Safe Mode och använda smarttelefonen som normalt. Nedan följer instruktioner om hur du sätter på säkert läge och hur man stänger av Galaxy S6 från säkert läge.

Relaterade artiklar:

  • Hur man ändrar språk på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att fixa Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge som fortsätter att frysa och krascha Hur man slår på / stänger autokorrigering med Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att hålla Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge-skärmen längre. Hur återställs lösenord på Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge när det är låst

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla Samsungs Galaxy S6-telefonväska, trådlös laddning, externt bärbart batteripaket och Fitbit Charge HR Wireless Activity Armband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet .

Hur du sätter på Safe Mode på Samsung Galaxy S6: // ');}) (); //]]>

Galaxy-S6

Relaterade artiklar:

  • Hur man hittar en förlorad eller stulen Galaxy S6 eller Galaxy S6 EdgeHow för att fixa Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge-skärmen som inte roterar Hur fixar man Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge-knappen som inte fungerar Hur fixar man Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge som fortsätter att starta om själv Hur man skärmar spegeln på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge Hur fixar jag Bluetooth-problem på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att ansluta Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge till en TVHow för att fixa volymen som inte fungerar på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att sätta anpassade ringsignaler på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge Hur du tar bort duplicerade kontakter på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge