För dem som använder din Galaxy S5 för all din webbsökning och inte vill att Google ska spåra och spara allt som har sökts, är en bra idé att använda "inkognitoläge" på Google Chrome. När du använder inkognitoläge på din Galaxy S5 sparas ingen av dina sökfrågor eller visningshistorik. Den kommer inte ihåg några lösenord, inloggningar eller något liknande. Det bästa sättet att förklara inkognitoläge på Galaxy S5 är som en mördare som aldrig kommer ihåg något du tittade på eller klickade på under din session. Det är viktigt att notera att inkognitoläge inte tar bort cookies, som lagras på din enhet oavsett inkognitoflik. Hur du sätter på inkognitoläge på Galaxy S5:

  1. Slå på smarttelefonen. Gå till webbläsaren Google Chrome. I det övre högra hörnet väljer du 3-punktsikonen. Välj "Ny inkognitoflik" och en ny popup-svart svart skärm kommer inte ihåg något

Du kan använda flera andra typer av webbläsare i Google Play Store som gör det som standard och kommer aldrig att komma ihåg någon av dina data. Dolphin Zero är ett bra alternativ för kromlukt Galaxy S5. En annan populär Internet-webbläsare för Galaxy S5 är Opera Browser som har ett webbläsarskyddat sekretessläge som du kan aktivera.