Är du en Samsung Galaxy Note 9-användare som missar de gamla dagarna med Adobe Flash? Då vet du att Android-smarttelefontillverkare som Samsung gav upp det av rätt skäl, allt för att förbättra användarnas surfupplevelser.

Smarttelefoner får nyare versioner praktiskt taget varje år, vilket ytterligare avlägsnar behovet av flash-plugins, men ändå älskar vissa användare idén att använda en Flash Player på sin Samsung Galaxy Note 9. Det finns massor av saker på Internet som fortfarande kräver en Flash Player för att få åtkomst till dem.

För att förbättra användarupplevelsen finns det dedikerade surfplattformar och appar som har ett integrerat flashspelarsupport. Fantastiska nyheter, eller hur? Sådana Mozilla-, Dolphin-, Puffin- och Firefox-webbläsare erbjuder flash-spelarsupport.

Detta är för att försäkra dig om att dina alternativ är långt ifrån begränsade, särskilt om du är en Flash Player-entusiast. Nedladdning av någon av dessa webbläsare gör att du kan njuta av Flash Player-innehåll som behövs och du kan äntligen njuta av dessa SWF-spel när du vill. Men varifrån börjar du?

Från vår synvinkel är Dolphin-webbläsaren det bästa valet för alla Samsung Note 9-användare som vill spela flash-videor utan hicka. Dolphin Browser erbjuder mer än bara grundläggande blixtstöd. Med Dolphin-webbläsare har du tillgång till inkognitosurfing, HTML5-videospelare, sidofält och flikfält, samt supersnabb laddningshastighet på topp.

Nu när du har läst massor av information om hur du får Flash Player på din Samsung Galaxy Note 9, låt oss gå vidare med handledning.

Galaxy Note 9 Flash Player Tutorial

1. Slå på din Galaxy Note 92. Starta Google Play-app3. Sök efter Dolphin Browser4. Ladda ner och installera appen efteråt5. Avsluta appen Google Play Store och starta appmenyn6. Öppna den nyinstallerade Dolphin-webbläsaren7. Klicka på Dolphin-ikonen i webbläsaren för att öppna webbläsarinställningarna8. Leta reda på Flash Player-alternativet och växla till Always On9. Bläddra på alla webbsidor som kräver Flash Player för att kontrollera om inställningarna har aktiverats10. Sidan bör uppmana dig att ladda ner Adobe Flash APK11. Ladda ner plugin och njut av Flash Player

Obs! Om du inte kan ladda ner och installera Adobe Flash APK-filändelsen från webbläsaren är det möjligt att du inte aktiverade tillståndalternativet Okända källor på din Galaxy Note 9.

1. Öppna Inställningar app2. Klicka på Säkerhetsalternativet3. Kryssa i rutan för okända källor

Du kommer att kunna installera APK från tredje part som inte är direkt från Google Play Store. Du kan äntligen njuta av Flash Player utan huvudvärk.