Visste du att Galaxy Note 8 från Samsung ibland kan ha problem med cachen? Ibland laddar appar inte ordentligt, eller ibland laddar appar gamla data istället för att ge dig den senaste versionen av appen eller webbplatsen. Detta kan vara frustrerande att hantera, men det är väldigt enkelt att fixa, särskilt på Galaxy Note 8. Om du får andra programrelaterade problem rekommenderar vi också att det kan vara värt att följa vår guide för att slutföra en fabriksinställning. Genom att göra en fabriksåterställning skickas din enhet tillbaka till fabriksinställningarna och tar bort all data. Alternativt kan du utföra en cache-torkning. Om du gör detta kommer alla dina tillfälliga data att tas bort, men dina filer eller foton tas inte bort. I den här guiden förklarar vi hur du kan utföra en cache-torkning på Samsung Galaxy Note 8. Hur du rensar app-cachen på Samsung Note 8Om du har problem med en specifik applikation är det bästa sättet att torka av cache för den appen på din Galaxy Note 8. Den här processen är ganska enkel, men vi rekommenderar att du följer stegen nedan noggrant så att du torkar cachen korrekt.

  1. Se till att din Galaxy Note 8 är påslagen. Gå till appen Inställningar och knacka sedan på App ManagerVisa till appen som du vill torka av cachen. Tryck på appen och naviger sedan till sidan "appinfo". alternativet "Rensa cache". Rensa cacheminnet för alla appar genom att gå till Inställningar> StorageTap Cached Data för att hitta alternativet för att ta bort all app-cache på en gång.

När du rensar data kommer du att förlora all lösenordsinfo och framsteg i spel om du inte har en molnskärning. Du kan enkelt ange din lösenordsinformation igen för att logga in igen. Vad du ska göra när du rensar appens cache hjälper inte om du rensade cachens cache och fortfarande har problem kan du behöva följa ett alternativt steg. En fix kan innebära att vi använder vår guide för att starta om enheten. Genom att göra detta förlorar du all din data, så se till att säkerhetskopiera dina viktiga filer innan du följer vår guide om omstart av Galaxy Note 8. Om du inte vill utföra en fabriksinställning kan du först försöka utföra en systemcache-torkning. Hur man rensar systemcachen i Samsung Note 8:

  1. Se till att Samsung Galaxy Note 8 är avstängd. Tryck och håll ned följande knappar: håll in knappen Volym upp, ström och hem. Håll dem intryckta tills Not 8 vibrerar. När telefonen vibrerar, släpp strömbrytaren men håll fast i de andra knapparna. På nästa skärm som visas använder du volym upp / ner-knapparna för att gå igenom menyn. Markera alternativet 'Torka av cache-partition'. Tryck på strömbrytaren för att välja alternativet. Gå till alternativet 'Ja' och tryck sedan på strömbrytaren för att välja det. Välj alternativet 'Starta om nu'. Ditt systemcache kommer nu att torkas från din Galaxy Note 8.