För de som äger en Samsung Galaxy Note 5 är det en bra idé att veta hur man stänger av appuppdateringar. En huvudsaklig fråga är hur man stoppar auto-appar från att uppdateras på Galaxy Note 5, är att du kanske vill ha total kontroll över vilka appar som kommer att uppdateras automatiskt.

För de som inte vill se appar automatiskt uppdaterade aviseringar från Google Play Store eller har Galaxy Note 5 auto-uppdatering. Hursomhelst förklarar vi nedan hur du stänger av och slår på automatiska appuppdateringar från Google Play Store på Samsung Galaxy Note 5.

Sammantaget är processen att konfigurera Galaxy Note 5 för att automatiskt uppdatera alla dina appar automatiskt. Användare kan till och med ställa in den för att uppdatera via WiFi endast för att spara den begränsade informationen de kan ha på alla operatörsplaner också.

Ska du hålla Galaxy Note 5 automatiska appuppdateringar PÅ eller AV?

Detta beslut kommer till dig. I allmänhet för dem som är avslappnade smarttelefonanvändare eller nya för Android, kan det vara bäst att lämna automatiska appuppdateringar aktiverade. Detta skulle vara att hjälpa till att eliminera ständiga meddelanden om appuppdateringar och bidra till att minska problemen med appar som inte fungerar korrekt eftersom du kan glömma att uppdatera dem. Om du lämnar automatisk uppdatering PÅ, kanske du inte märker vilka funktioner i appen som är ny. Anledningen till detta är för att du inte skulle ha läst de nya funktionerna när du uppdaterade appen. Du märker bara ändringar i populära appar som Facebook, YouTube eller till och med spel du kan spela.

Hur man stänger av och på automatiska appuppdateringar för Galaxy Note 5

När du antingen vill aktivera eller inaktivera automatiska appuppdateringar för Samsung Note 5, måste du gå till Google Play Store för att ställa in saker. Följ stegen nedan för att slå på och stänga av automatiska appuppdateringar:

  1. Slå på din Samsung Note 5Välj på Google Play Store Tryck på menyknappen längst upp till vänster (3 rader) bredvid “Play Store”. En utskjutningsmeny kommer på skärmen och sedan “Inställningar” Under de allmänna inställningarna, välj “ Auto-uppdatera appar "Här kan du välja" Uppdatera appar automatiskt "eller" Uppdatera inte appar automatiskt "

Det är viktigt att notera att om du stänger av den automatiskt uppdaterade appfunktionen på Samsung Galaxy Note 5, kommer du att fortsätta få meddelanden om att nya appar måste uppdateras.