För dem som äger en Samsung Galaxy Note 5 kan du ha problem med WiFi-anslutningen. Ett exempel på detta är när Galaxy Note 5 inte håller sig ansluten till WiFI och byter till telefonens data istället. En anledning till att WiFi-anslutningen på Samsung Note 5 har problem är på grund av en svag WiFi-signal som inte längre kan ansluta Note 5 till Internet.

Men när WiFi-signalen är stark och Galaxy Note 5 WiFi inte kan hålla kontakten, finns det flera sätt att lösa problemet. Anledningen till att Note 5 WiFi inte förblir ansluten är på grund av WLAN till mobildataanslutningsalternativ som aktiveras i Android-inställningarna i Samsung Galaxy Note 5.

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla in Samsungs Note 5-telefonväska, trådlös laddning, externt bärbart batteripaket och Fitbit Charge HR Wireless Activity Armband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet .Relaterade artiklar:

  • Hur man använder Galaxy Note 5 som en mobil hotspotHow för att fixa Galaxy Note 5 långsam Wi-Fi-problem Hur fixar man Internet-fördröjning på Galaxy Note 5Guide för Wi-Fi-utskrift på Galaxy Note 5

Namnet på dessa inställningar kallas "Smart nätverksbrytare" och designades på Samsung Note 5 för att automatiskt växla mellan Wi-Fi och mobilnät, till exempel LTE, för att bygga upp en stabil nätverksanslutning hela tiden. Den goda nyheten är att denna WiFi-inställning kan justeras för att fixa Galaxy Note 5 WiFi-problemet.

Lös wifi-problemet på Galaxy Note 5

// ');}) (); //]]>

//