För dem som har köpt en OnePlus 3, kanske du vill veta hur man får gratis ringsignalnedladdningar att använda som olika ringsignalalternativ för din OnePlus 3. Det är viktigt att veta om OnePlus 3-ringsignalnedladdningar gratis eftersom du kanske vill skapa en unik ringsignal för en viss person när du ringer eller ett larm som påminner dig om en specifik uppgift. Nedan förklarar vi hur du kan komma till standard ringsignalen på OnePlus 3.

Hur man laddar ner gratis ringsignaler på OnePlus 3

Processen att lägga till och skapa anpassade ringsignaler för kontakter är enkel på OnePlus 3. Du har möjlighet att ställa in anpassade ringsignaler för varje enskild kontakt och ställa in anpassade ljud för textmeddelanden också. Följande steg nedan för att ställa in anpassade ringsignaler:

  1. Slå på OnePlus 3. Gå till uppringningsappen.Browse och välj kontakten du vill redigera en ringsignal för. Välj den penformade ikonen för att redigera kontakten. Välj sedan "Ringtone" -knappen. Ett popup-fönster kommer att visas upp med alla dina ringsignalljud. Öppna och välj den låt du vill använda som ringsignal.Om den ringsignalen du gjorde inte är listad hit "Lägg till" och hitta den i din enhet lagring, välj sedan den.

Instruktionerna ovan bör ändra den specifika ringsignalen för en enskild kontakt på din OnePlus 3. Medan alla andra samtal använder standardljudet från inställningar, och alla kontakter du anpassar har sin egen anpassade melodi. Det bästa skälet till att skapa en anpassad ringsignal på OnePlus 3 är att göra saker mer personliga och det låter dig veta vem som ringer utan att titta på din OnePlus 3.