IPhone 6-utgåvan antas vara en fullständig omdesign med de 4,7-tums- och 5,5-tumsmodellerna som förväntas komma till försäljning i slutet av september eller början av oktober efter den 9 september avslöjandet av Apple. Källor har sagt att den 5,5-tums iPhone 6 “Phablet” kommer att levereras en månad efter att den 4,7-tums iPhone 6 har säljts. Men den negativa nyheten är att varken 4,7-tums eller 5,5-tums har ett Sapphire-glas, men i stället kommer båda att ha ett material som är hårdare än det nuvarande Gorilla-glaset.

När det gäller prestandan för iPhone 6, förväntas det ha ett Apple A8-chip med 2,0 GHz-processor, mycket bättre än det nuvarande 1,3 GHz och Apple A7-chipet på iPhone 5s. Det finns också en förväntad uppgradering till Wi-Fi med den nya iPhone 6 som stöder en 802.11ac Wi-Fi tillsammans med en större smet på 2.100 mAh. Förutom den större skärmen på iPhone 6, förväntas det också att iPhone 6 kommer att ha en skärm med högre upplösning och kan innehålla NFC-teknik för att stödja mobilbetalningar. Flera källor har också nämnt att Apple avslöjade en ny funktion med Beats-hörlurar som kallas ”handskakning” som är en hårdvara i hörlurarna som skulle anslutas via Lightning-kontakten.

iphone_6

En nyskapande design av Martin Hajek är förmodligen den bästa modellen för hur iPhone 6 kan se ut baserat på läckta delar. Herr Hajek har sin skapelse av iPhone 6 så detaljerad att den till och med visar kretsarna på logikbrädet som du kan se nedan

iphone6

Detta specifika koncept, som först delades av Nowhereelse.fr, visar den 4,7-tums iPhone 6 - en av två modeller som förväntas lanseras i höst. Vi har sett några delläckor för den större 5,5-tumsmodellen, men de har varit mycket mindre frekventa, och många tror att enheten har försenats.

Många har väntat länge på att kunna uppgradera och köpa den nya iPhone 6, släppdatumet kan inte komma tillräckligt snart för de miljoner smartphoneägare som vill köpa iPhone 6 när den kommer ut.