Många vill veta varför min Samsung Galaxy S7-skärm inte slås på. Även om Galaxy S7-knapparna tänds som normalt, men skärmen förblir svart och ingenting visas. Min Galaxy S7-skärm kommer inte att slås på vid slumpmässiga tider för olika människor, men det vanliga problemet är att skärmen inte lyckas vakna och skärmen förblir svart.

Det rekommenderas att först ansluta Galaxy S7 till ett eluttag för att se till att problemet med skärmen inte slås på beror inte på ett dött batteri. Det kan finnas flera möjliga orsaker till att detta händer och vi kommer att försöka ge dig olika sätt att fixa Galaxy S7 att inte slå på problemet.

Tryck på strömbrytaren

Det första som bör testas innan något annat råd skulle vara att trycka på “Power” -knappen flera gånger för att se till att det finns problem med strömförsörjningen, för att se om min Samsung Galaxy S7 inte kommer att slå på problemet har rättats. Om du försöker slå på smarttelefonen igen och problemet inte har åtgärdats ska du fortsätta läsa resten av den här guiden.

Starta till Safe Mode

När du startar Galaxy S7 i "Safe Mode" Det kommer bara att köras på förinstallerade appar, detta gör att du kan se om en annan applikation orsakade problemen. Detta kan göras med följande steg:

  1. Tryck och håll ned strömbrytaren samtidigt. När Samsung-skärmen visas släpper du strömbrytaren och håll sedan ned volymknappen. När den startas om kommer texten Säker läge att visas i det nedre vänstra hörnet på skärmen.

Starta till återställningsläge och torka cache-partition

Följande steg kommer att få Samsung Galaxy S7 till återställningsläge genom att starta om smarttelefonen:

  1. Tryck och håll ned knapparna Volym upp, Hem och Ström samtidigt. När telefonen vibrerar, släpp strömbrytaren medan du fortfarande håller kvar de andra två knapparna tills skärmen för Android Systemåterställning visas. Använd knappen "Volym ner" och markera "Torka av cache-partition" och tryck på strömbrytaren för att välja den. Efter att cache-partitionen har rensats kommer Galaxy S7 att starta om automatiskt

Läs den här guiden för en mer detaljerad förklaring av hur man rensar cache på Galaxy S7

Få teknisk support

Om ingen av metoderna har fungerat för att försöka få Samsung Galaxy S7 att inte slås på efter laddning, föreslås det att ta tillbaka smarttelefonen till butiken eller till en butik där den fysiskt kan kontrolleras för skadade. Om tekniker har visat sig vara defekta kan en ersättningsenhet tillhandahållas för dig som kan repareras. Men huvudproblemet kan vara att strömbrytaren inte fungerar på Samsung Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge.