I den här artikeln visar vi dig stegen för att fixa Motorola Moto Z2-problem med omstart. Motorolas nya smartphone, Moto Z2, är full av fantastiska funktioner och samlade bra användarrecensioner. Men användare har rapporterat att de har haft problem på sin helt nya telefon, särskilt att telefonen stängs av av sig själv och startar om flera gånger. Det finns olika skäl till detta, andra som kan fixas tillfälligt. Även om din bästa chans att fixa detta problem är genom att prata med en teknikrepresentant från Motorola och få din enhet byt ut så snart som möjligt.

Att hålla din telefon under garanti är oerhört viktigt i sådana fall. Du kan returnera din telefon till närmaste Motorola-uttag, få den bytas ut eller repareras, beroende på garantiklausulen. Du måste få din Moto Z2 utcheckad av teknikern när den fortsätter att starta om eller skärmen fortsätter att frysa med Motorola-logotypen, vilket verkar vara ett ganska vanligt problem bland användare.

I vissa fall kan ett nyinstallerat program på din Motorola Moto Z2-telefon orsaka problemet. Andra gånger kan det orsakas av ett batteriproblem. Du kanske vill byta ut batterienheten efter det har bekräftats vara orsaken. Det finns också andra möjliga orsaker som dålig firmware. Följande tittar djupare på orsakerna och möjliga lösningar på problemet:

Starta om på grund av problem i Android-operativsystemet

Ny uppdaterad firmware installerad på din Motorola Moto Z2 som kan innehålla fel som gör att din telefon fortsätter att starta om. Detta är inte ovanligt. En möjlig lösning är att återställa fabriken på din Motorola Moto Z2.

Innan du väljer att utföra en fabriksåterställning, måste du säkerhetskopiera alla viktiga data på din telefon. Genom att göra en fabriksåterställning torkar du all data lagrad på din telefon och återställer din Moto Z2 till dess ursprungliga fabriksinställningar och innehåll.

Omstart orsakad av en applikation

Om en app är orsaken till slumpmässiga omstarter, avinstallera den i säkert läge. Safe mode är ett diagnosläge för att utföra säkra processer. Det låter dig ta bort buggar, avinstallera programvara och fixa programvarurelaterade problem.

För att gå till Safe Mode måste du först stänga av din Motorola Moto Z2. Håll sedan in strömbrytaren för att starta om enheten. Motorola-logotypen visas sedan på skärmen. När det gör det, håll omedelbart knappen Volym ned. Släpp inte den här knappen förrän telefonen ber om din pinkod. Du kan se Safe Mode-indikatorn längst ner på skärmen.