För dem som nyligen har uppdaterat till Mac OS Sierra, kanske du vill veta hur du avinstallerar program på Mac OS Sierra. Den här processen är lite mer annorlunda än att använda Microsoft Windows eftersom du inte behöver gå igenom avinstallationsprocessen för att ta bort programmet. För de som frågar hur man avinstallerar program på mac är det enklaste att dra programmet du vill ta bort till "Papperskorgen" och när "Papperskorgen" har tömts avinstalleras programmet. Den här metoden beskrivs mer detaljerat nedan om hur man avinstallerar program på mac och det finns också några andra sätt att avinstallera program på mac. Hur man avinstallerar ett program på Mac OS Sierra:

  1. Avsluta alla program Öppna "Finder" Gå till mappen "Applications" Dra det valda programmet du vill avinstallera i mappen "Trash" Öppna mappen "Trash" och välj "Empty"

Så här avinstallerar du appar på Mac OS Sierra:

  1. Öppna "Launchpad" Håll ned en app-ikon tills de börjar jigglaKlicka på radera-knappen För att avinstallera de andra apparna, dra apparna i mappen "Papperskorgen" Öppna mappen "Papperskorgen" och välj "Tom"

Använda programvara från tredje part: Du kan också ladda ner en avinstallationsprogram för tredje part för de som har problem när du avinstallerar program på mac. Dessa program hjälper dig att helt avinstallera appar på din MacBook, MacBook Pro, MacBook Air eller iMac. Program från tredje part kommer att ta bort alla kvarvarande filer och som inte raderats helt. Några populära avinstallationsprogram på mac-programvara inkluderar:

  • CleanMyMacCleanAppAppZapperAppCleanerAppDelete