Vissa ägare av den nya LG G7 har klagat över volymen som inte fungerar på sin enhet. De upplever alltid detta problem när de tar emot eller ringer på sin LG G7. För det mesta är ljudutgången alltid dålig vilket gör det svårt att höra vad personen i andra änden av linjen säger.

Nedan följer några metoder nedan som du kan försöka använda för att fixa volymproblemet på din LG G7. Men om problemet kvarstår efter att ha testat dessa metoder rekommenderar jag att du kontaktar din återförsäljare för att du ska byta ut enheten om din LG G7 fortfarande omfattas av garantiplanen. Guiden nedan lär dig hur du löser volymproblemet på din LG G7.

Hur man fixar LG G7 Audio fungerar inte

  • Stäng av din LG G7, ta bort SIM-kortet, sätt tillbaka det och starta om. Det är möjligt att smuts eller damm har fastnat i mikrofonen som blockerar ljudutgången. Försök att rensa upp mikrofonen med tryckluft och om ljudet är bättre. Din Bluetooth-funktion är en annan huvudorsak till störningar när du försöker ringa eller ta emot ett samtal. Se till att din Bluetooth är avstängd och kontrollera sedan om det löser ljudproblemet på din LG G7. Ett annat effektivt sätt att lösa ett ljudproblem på din LG G7 är att torka av cachepartitionen på din LG G7. Om du inte vet hur du går igenom denna process och du vill prova det för att fixa ljudproblemet på din LG G7, kan du använda den här länken för att lära dig hur du torkar LG G7-cache. Det sista förslaget är att sätta din LG G7 i återställningsläge och se om det löser problemet

Oftast hjälper metoderna ovan att lösa problem. Dessa hjälper när du försöker ringa eller ta emot ett samtal på din LG G7.