För dem som äger en LG G4 kan du kanske ta itu med LG G4 omstart på egen hand utan problem innan. Ibland stänger LG G4 utan varning och startar om på egen hand. Andra gånger när LG G4 fortsätter att starta om sig själv kan du prova några av följande lösningar för att fixa när en LG G4 fortsätter att starta om med en LG-logotyp. Om en ny LG G4 fortsätter att starta på egen hand, kontrollera om G4 fortfarande täcks av garantin. Det bästa alternativet skulle vara att hitta en LG-tekniker och få G4 bytas ut eller fixas så snart som möjligt.

Om du fortfarande har LG G4 under garanti när den fortsätter att starta om kan du spara pengar om något skadas allvarligt med LG G4. Du bör också få LG G4 utcheckad av LG Support om du har en LG G4 som fortsätter att starta om, stänga av eller frysa.

Ibland kan det här problemet hända eftersom det finns en ny app installerad som får LG G4 att krascha eller på grund av ett defekt batteri som inte längre kan ge den erforderliga prestanda. Även en dålig firmware kan orsaka kraschar. Följande är två sätt att fixa en LG G4 som startar om på egen hand.

Operativsystemet Android gör att LG G4 fortsätter att starta om

En vanlig orsak till att LG G4 fortsätter att starta om eller starta om sig själva är på grund av att den nya firmware-uppdateringen har installerats. Vi rekommenderar i detta fall att du gör en fabriksåterställning på LG G4. Följande är en guide för att fabriksinställa LG G4.

Innan du går till fabriksinställning av LG G4 för att åtgärda återställningsproblemet på smarttelefonen är det viktigt att komma ihåg att säkerhetskopiera all information på LG G4. Anledningen till detta är när du slutför en fabriksinställning av LG G4; allt kommer att raderas.

En ansökan ansvarar för de plötsliga omstart.

För dem som inte vet vad Safe Mode är, är det ett annat läge som placerar LG G4-miljön som låter användare säkert avinstallera program, ta bort buggar. Dessutom kan du använda Safe Mode om några installerade appar inte längre fungerar eller om LG G4 fortsätter att starta om.

Stäng av LG G4 helt. Håll sedan knappen på / av-knappen intryckt för att starta om smarttelefonen. När skärmen är aktiverad och visar LG startlogotyp, håll omedelbart volymen tystare knappen. Håll den intryckt tills sim-stiftet fråges. Längst ner till vänster bör du nu hitta ett fält med ”Safe Mode”.