Det säger sig självt att Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus är säsongens mest populära smartphones. Bland många känslor som användarna vill veta är skärmens funktioner, det är den tid som skärmen tar att vara på. Detta kan styras så att det passar in i ditt önskade val.

I princip talar vi om den tid det tar för skärmen att vända sig till sovläget när Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus inte används. Detta kan avaktiveras när som helst eftersom det inte är inställt på standard alls. Funktionen kallas 'Stay Awake' och det är här du kan inaktivera skärmens tidsgräns. Det fungerar också när Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus är anslutna till laddaren.

Följande procedur anger hur du ska ändra inställningarna för "håll dig vaken". Detta hjälper dig att behärska hur du håller skärmen Galaxy S8 och Galaxy S8 på länge.

Hur man håller skärmen PÅ längre i Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus

  1. Du måste gå till startskärmen och just nu skulle du ha aktiverat Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus. Hitta menyfältet och välj Android-inställningarna. Följande är att hitta 'Enhetsinformation' och du hittar här "Build number" soft trycker du på "build number" upp till sju gånger på informationsalternativet och skärmen kommer att få "utvecklaralternativ" Unlocked ". Vid utvecklaralternativen hittar du" hålla sig vaken "och du kommer kunna aktivera skärmens livslängd. Slutligen markerar du kryssrutan och aktiverar funktionen på din Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus.