I vissa fall finns filerna som har laddats ner direkt på iPhone X i en .zip-fil. .Zip betyder att komprimera allt innehåll i en mapp. Så för att du ska kunna se innehållet behöver du först ta bort filen. Observera att Apple har en standardinställning där det inte tillåter användaren att packa upp den nedladdade filen med mer än PDF-filer. Prova att packa upp mappen på iPhone X genom att följa stegen nedan.

Först behöver du en app som låter dig packa upp filen på din iPhone X. Du kan ladda ner den gratis från Apple App Store. Skriv "Zip Viewer" i App Store-sökrutan. Du använder den här appen eller en liknande för att visa och öppna zip-filer.

Hur man laddar ner zip-filer på iPhone X

  1. Växla iPhone X onGo till menyn och sök efter App StoreTyp "Zip Viewer" i App Store-sökrutan Ladda ner Zip ViewerBrytra efter den fil du vill packa ner Ladda ner zip-filerna. Titta i det övre vänstra hörnet på skärmen och välj "Öppna" Öppna filen med Zip Viewer

Ett vanligt exempel på en zippad fil är en undertextsfil från internet. Många videospelare från tredje part stöder externa undertextsfiler. Du måste dock packa upp dessa filer för att använda dem. Det är vad unzipping-filen kan göra. Nu vet du hur du packar upp filer direkt utan en dator!