För dem du äger en Huawei P9 kan du tappa din smartphone. Detta kan vara en stor huvudvärk när du äger en dyr smartphone. Men processen för att hitta en förlorad eller stulen Huawei P9 kan göras med flera olika metoder, inklusive en tracker-app, Android Device Manager och flera andra typer av programvara. I likhet med Apples Find My iPhone, har Google ett eget system som heter Android Device Manager eller ibland kallat Find My Android som användare bör veta om. Användare kan hitta en förlorad enhet i sitt eget hem eller på andra sidan staden. Följande är några lösningar för dig som vill veta hur man hittar en förlorad eller stulen Huawei P9. Snabbtips för att hitta förlorade Huawei P9Vi förklarar flera olika metoder för att hitta din förlorade Huawei P9, nedan är några av de bästa alternativen för att få din sökning pågår så snabbt som möjligt.

  • Se till att din Huawei P9 har rätt verktyg installerade för att hitta din enhet och säkra den från en fjärrplats med hjälp av verktyg som Android Device Manager och Lookout. När du har fått telefonen tillbaka, vidta förebyggande åtgärder så att det inte händer igen.Appar som AirDroid för att få fjärråtkomst till filer och information som du behöver återställa, samt använda avancerade funktioner som fjärrkameraåtkomst och SMS-meddelanden.

Loud Ring Mode För att hitta Huawei P9Du bör börja med att ställa in din Huawei P9 i högt ringläge, detta hjälper dig att hitta din Huawei P9 snabbt om den är i närheten. Du får också alternativ för fjärrlåsning och borttorkning av enheten om du hanterar känsliga dokument och filer på din mobila enhet. Se till att ladda ner Android Device Manager-appen från Google Play Store om du någonsin behöver använda tjänsten från en annan Android-enhet. Använda Lookout Av någon anledning kan du inte använda Android Enhetshanteraren med Huawei P9, och tänk sedan på att använda Lookout. Lockout liknar Android Device Manager, och det erbjuder mer allmänna säkerhetsfunktioner.

Hitta din förlorade Huawei P9När du går till Android Device Manager med en annan enhet för att hitta din Huawei P9 som är förlorad eller stulen måste du gå till Android Device Manager-sidan och spåra din Huawei P9. Android Enhetshanteraren använder GPS för att spåra platsen. Från här spårar GPS-knappen för att hitta den borttappade eller stulna enheten för dig. Google varnar användare att aldrig försöka hämta en förlorad enhet själva och att kontakta polisen. Det är viktigt att notera att denna funktion fungerar, Huawei P9 måste kontaktas till ett WiFi-nätverk så att GPS-platsen kan spåras. Använd Android Enhetshanterare för att hitta Huawei P9Det bästa alternativet när det gäller att hitta din förlorade eller stulna Huawei P9 är för att registrera sig korrekt och vara tillgängligt via Android Device Manager. Google släppte denna programvara redan 2013, och de har använt programvaran för att se till att nästan alla moderna Android-enheter är utrustade med den. Många enheter kommer med funktionen aktiverad ur rutan, men du vill dubbla kontrollera. Du kan ställa in Android Enhetshanterare på Huawei P9 genom att gå till Inställningar> Säkerhet och skärmlås> Enhetsadministratörer. Den exakta platsen och namnet på menyerna kan skilja sig från telefon till telefon, så kasta dig runt. Härifrån markerar du helt enkelt rutan som säger "Android Device Manager."