För dem du äger en Huawei Mate 9 kan du tappa din smartphone. Detta kan vara en stor huvudvärk när du äger en dyr smartphone. Men processen för att hitta en förlorad eller stulen Huawei Mate 9 kan göras med flera olika metoder inklusive en tracker-app, Android Device Manager och flera andra typer av programvara. I likhet med Apples Find My iPhone, har Google ett eget system som heter Android Device Manager eller ibland kallat Find My Android som användare bör veta om.

Användare kan hitta en förlorad enhet i sitt eget hem eller på andra sidan staden. Följande är några lösningar för dig som vill veta hur man hittar en förlorad eller stulen Huawei Mate 9. Snabbtips för att hitta förlorade Huawei Mate 9

Vi förklarar flera olika metoder för att hitta din förlorade Huawei Mate 9, nedan är några av de bästa alternativen för att komma igång så snabbt som möjligt.

  • Se till att din Huawei Mate 9 har rätt verktyg installerade för att hitta din enhet och säkra den från en avlägsen plats med hjälp av verktyg som Android Device Manager och Lookout. När du har fått telefonen tillbaka, vidta förebyggande åtgärder så att detta inte händer igen.Appar som AirDroid för att få fjärråtkomst till filer och information som du behöver återställa, samt använda avancerade funktioner som fjärrkameratillgång och SMS-meddelanden.

Loud Ring Mode för att hitta Huawei Mate 9

Du bör börja med att ställa in din Huawei Mate 9 i högt ringläge, detta hjälper dig att hitta din Huawei Mate 9 snabbt om den är i närheten. Du får också alternativ för fjärrlåsning och borttorkning av enheten om du hanterar känsliga dokument och filer på din mobila enhet. Se till att ladda ner Android Device Manager-appen från Google Play Store om du någonsin behöver använda tjänsten från en annan Android-enhet.

Använda utkik

Av någon anledning kan du inte använda Android Device Manager med Huawei Mate 9, sedan tänka på att använda Lookout. Lockout liknar Android Device Manager och det erbjuder mer allmänna säkerhetsfunktioner.

Hitta din förlorade Huawei Mate 9

När du använder Android Device Manager med en annan enhet för att hitta din Huawei Mate 9 som är förlorad eller stulen, måste du gå till Android Device Manager-sidan och spåra din Huawei Mate 9. Android Device Manager använder GPS för att spåra plats.

Härifrån kommer GPS-lokaliseringsknappen att spåra den förlorade eller stulna enheten för dig. Google varnar användare att aldrig försöka hämta en förlorad enhet själva och att kontakta polisen. Det är viktigt att notera att denna funktion fungerar, Huawei Mate 9 måste kontaktas till ett WiFi-nätverk så att GPS-platsen kan spåras.br> Använda Android Device Manager för att hitta Huawei Mate 9

Det bästa alternativet när det gäller att hitta din förlorade eller stulna Huawei Mate 9 är att registrera och vara tillgängligt via Android Device Manager. Google släppte denna programvara redan 2013, och de har använt programvaran för att se till att nästan alla moderna Android-enheter är utrustade med den. Många enheter kommer med funktionen aktiverad ur rutan, men du vill dubbelkontrollera.

Du kan ställa in Android Device Manager på Huawei Mate 9 genom att gå till Inställningar> Säkerhet och skärmlås> Enhetsadministratörer. Den exakta platsen och namnet på menyerna kan skilja sig från telefon till telefon, så kissa dig runt. Härifrån markerar du helt enkelt rutan som säger "Android Device Manager."