För vissa representerar söndagen den 3 februari deras favoritsemester under året: Super Bowl Sunday. Ursprungligen designad som ett mästerskapsspel mellan AFC och NFC före deras sammanslagning. Spelet är nu ett av årets största TV-evenemang, en kulmination på en hel säsong av spel, branscher, skador och mer. Som USA: s näst största dag för livsmedelskonsumtion är ett av de mest sågade tv-programmen varje år över hela världen och hem till Super Bowl Halftime Show (som naturligtvis är en av de största TV-konserterna som sänder varje året, med recensioner som ofta strömmar in följande dag).

Under de senaste tio åren har det blivit svårare och svårare att titta på Super Bowl varje år. Tack vare ökningen av snörning och yngre konsumenter som väljer att undvika att få kabel har det blivit svårt att se live-evenemang som Super Bowl. Tack och lov för de streamare som inte har kabel, har CBS och NFL gått ihop i år för att göra det enkelt att strömma Super Bowl, även om du inte har ett kabelabonnemang. Om du har en Fire Stick ansluten till baksidan av din TV och du är redo att börja titta på Big Game den 3 februari är du redan redo att strömma spelet - du kanske bara inte vet det ännu. Så här gör du.

Den enklaste metoden: CBS Sports

Detta är ett av de första åren där streaming av Super Bowl till din Fire Stick har blivit otroligt enkel. Till skillnad från tidigare år, där strömmen var begränsad till kabelabonnenter eller de med en antenn. Streaming av Super Bowl på Fire Stick krävde sidoplasterade appar som tillät dig att strömma online från lokala kanaler runt om i landet. Tekniskt sett var dessa strömmar aldrig i "lagligt" territorium, men när du försöker hålla jämna steg med Big Game kommer de flesta människor att strömma spelet ändå.

Tack och lov, precis som när CBS hade spelet 2013 och 2016, kommer Super Bowl LIII 2019 att strömmas online online via CBS Sports-applikationen och CBS Sports-webbplatsen, utan att behöva använda ett kabelabonnemang som en autentiserare. Detta betyder att allt du behöver för att strömma Super Bowl genom din Fire Stick är CBS Sports-appen, tillgänglig direkt via Amazon Appstore på din enhet. Det enklaste sättet att ladda ner det är att söka på din enhet efter CBS Sports med hjälp av Alexa-knappen inbyggd i fjärrkontrollen på din Fire Stick, vilket borde föra appen upp på din enhet.

Samtidigt som Super Bowl kommer att vara streambar gratis via appen, är vi inte säkra på om halvtidsshowen, med Maroon 5, Big Boi och Travis Scott, också kommer att strömmas genom appen. Ibland blockeras gratis underhållning som denna genom strömmar eller lokala sändningar, även om vi är förvånade över att se det hända här igen.

Andra metoder

CBS Sports-appen är inte det enda sättet att strömma Super Bowl till Fire Stick, även om det råkar vara den mest enkla metoden. Även om vi rekommenderar det, finns det alltid en chans att appen går ner under strömmen, eller att tittare utanför USA inte kan komma åt strömmen på grund av deras plats. För alla som finner det omöjligt att använda CBS Sports-applikationen är här de andra alternativen som vi rekommenderar för att strömma spelet online via din Fire Stick.

Luftantenn

Om du är intresserad av att investera i förmågan att titta på och spela in live-tv via din Fire TV-enhet kanske du vill undersöka hur du uppgraderar din Fire Stick till Fire TV-omarbetningen, en DVR som kan ta emot tv-sändningar när den är ansluten till en antenn. Du måste köpa antennen separat, men när du har den kan du använda Omarbeta för att titta på och spela in lokal tv på din enhet. Det är en kostsam uppgradering, men en som kan tjäna dig långt över tiden. Om du har intresse av att titta på live-tv utanför Super Bowl - säg Oscars, Grammys eller bara titta på dina lokala nyheter - är Omarbetningen vägen att gå.

Hulu med Live TV (och andra streamingtjänster)

Det finns ingen brist på live-tv-streamingpaket som du kan hämta idag för att strömma lokala nyheter, dina favorit-sitcoms och dramaer och naturligtvis sport från hela världen, men ett av våra favoriterbjudanden är Hulus eget Live TV-paket. Börjar på bara $ 44,99, och Hulu med Live TV inkluderar standard $ 5,99 per månad streamingalternativ för on-demand-show och Hulu Originals, men lägger också till dina lokala streaming-kanaler, kabelerbjudanden som FX, A&E och TLC, tillsammans med en fullständig sortiment av sportkanaler. ESPN och ESPN News, CBS Sports Network, NBC Sports och mycket mer finns tillgängliga, vilket innebär att du kan strömma spel från NCAA, NBA, NHL och NFL, allt genom Hulu-gränssnittet och tillsammans med dina favoritprogram på begäran . Och ja, det inkluderar Super Bowl i år.

Hulu med Live TV är naturligtvis långt ifrån den enda onlinetv-tjänsten du kan köpa in i dag. PlayStation Vue, DirecTV Now och YouTube TV är alla fantastiska tjänster du kan registrera dig för som inkluderar dina lokala kanaler, och med CBS på dessa plattformar kan du strömma Big Game i HD via din Fire Stick. Naturligtvis är det värt att notera att YouTube TV inte är tillgänglig på Fire Stick utan att ladda en applikation, så om du vill registrera dig för en ny plattform kan du tänka på Hulu, PlayStation eller DirecTV.

Mobdro

Om du letar efter den ultimata gratisapplikationen för att titta på live-tv och du är villig att inte bara ladda ner en app utan att ta risken att använda en app som består av piratkopierat material är Mobdro ditt val. Med ett fantastiskt gränssnitt som är lätt att bläddra med med hjälp av Fire-fjärrkontrollen är Mobdro ett av de bästa sätten att titta på direkt-TV på din Fire Stick utan att använda Kodi. Det är en app designad kring att enkelt kunna komma åt strömmar av alla dina favoritkanaler, från livefilmer till nyhetsstationer som CNN, MSNBC och Fox News, till premiumkanaler som HBO, till lokalbefolkningen som CBS och NBC. Appen tar de flesta strömmar från östkusten, så tänk på allt som sänds i östra tidszoner. Och naturligtvis bör vi också nämna att appen är försenad med ett par minuter, så förvänta dig att spelet börjar bara några minuter efter det de vanligtvis gjorde (i vårt test försenades de flesta strömmar med cirka 120 sekunder). Du kommer att vara hårt pressad för att hitta någon live-TV-app som strömmar online som inte har någon försening - även från officiella kabelbärare - så enligt vår mening är det inte en dålig avvägning.

Läs vår guide här om du vill lära dig att ladda appar på din Fire Stick.

SportsDevil

Även om det finns många tillägg tillgängliga online för Kodi, är det belopp som ägnas åt strömmande live eller inspelade sporter mycket långt mellan. Många användare online väljer att använda online-strömmar genom webbadresser, men om du försöker strömma dina favoritsporter genom din Fire Stick, behöver du en dedikerad plattform, inte bara några länkar till webbadresser på din dator. När det gäller att hitta ett solidt, Kodi-baserat erbjudande, slår inget tillägg flexibiliteten och användarvänligheten som tillhandahålls av SportsDevil. Med liveströmmar som tillhandahålls från kanaler som ESPN och Fox Sports, är du säker på att hitta något att titta på på tjänsten, och även om strömmar ofta inte går live förrän spelets början består SportsDevil fortfarande av det enklaste, mest flexibla sätt att titta på NFL och dussintals andra sportevenemang. Vi har funnit att det ibland kommer att skära in och ut medan du använder det för att titta på live-sport, men när det är det enda alternativet kommer det att göra i en nypa.

Läs vår installationsguide här om du vill lära dig att ladda Kodi på din Fire Stick.

***

Med flera alternativ för att streama det stora spelet den 3 februari finns det ingen brist på alternativ för att kolla in Patriots vs. Rams på bara några dagar. Och även om vi rekommenderar att du använder den officiella CBS Sports-applikationen finns det många sätt att experimentera och strömma spelet till din enhet. Låt oss veta vem du vill ha i kommentarerna nedan, och glöm inte att ladda ner CBS Sports-appen till din enhet före 3 februari!