Smarta enheter blir smartare, och till och med saker som du har köpt som inte har inbyggda smarta funktioner kopplas nu till Internet of Things tack vare en mängd smarta enheter. Saker som Amazons Smart Plug innebär att du kan ansluta nästan vad som helst till ditt smarta hemnätverk och med Googles Chromecast-donglar kan du integrera nästan vilken skärm som helst med en USB-port i ditt system.

Detta gör att man installerar ett moderniserat, röststyrt och AI-assisterat säkerhetssystem inte bara möjligt, utan även ganska enkelt. Tack vare smarta kameror som Wyze Cam kan du få högkvalitativa bilder och till och med ljud var du än är. Du kan hålla ett öga på ditt hem, kontor eller företag utan att behöva lita på en statisk CCTV-bildskärm.

Vad du behöver komma igång

Först måste du ha minst en Wyze Cam som har uppgraderats till den senaste firmware. De dåliga nyheterna för tidiga adoptörer av Wyze Cam är att det bara är de senaste v2- och Pan-modellerna som kan ansluta till Google Home och Chromecast.

Därefter behöver du en smart telefon eller surfplatta som har Google Home, tillgänglig från Google Play Store och i iOS App Store, laddas ner på den och konfigureras. Du kan utse ett antal olika områden i ditt hem eller företag som separata rum, samt ha olika platser som alla är anslutna till samma app.

Slutligen behöver du en Chromecast-dongel, ansluten till en kompatibel TV eller bildskärm. Det är bättre att använda en nyare modell, till exempel den tredje generationens version.

google hem

Anslut din Wyze-kamera till Googles startsida och börja gjuta

Tack vare en uppdatering som släppts i år (2019) är det ganska enkelt att få din Wyze-kamera att kasta till alla enheter som är anslutna till din Google Home-app. Det här är vad du behöver göra för att ansluta och strömma kamerans vy till din Chromecast-aktiverade enhet:

  1. Ställ in din Wyze Cam, anslut den till Wyze-appen och ge den ett lämpligt namn (dvs. Street). Gå till kamerans live-feed i din Wyze-app. Tryck på ikonen Camera Settings längst upp till höger på skärmen. på enhetsinfo.Tappa på uppgradera firmware. Ladda ner Google Home-appen till din enhet och ställa in den. Öppna Google Home från din enhets hemskärm. Tryck på den husformade ikonen längst ner till vänster på skärmen. Tryck på Lägg till.Tap på Ställ in enhet.Tappa på Fungerar med Google.Scrolla ner för att hitta Wyze Home och knacka på det.Ange ditt Wyze-kontonamn och lösenord i textrutorna. Tryck på Logga in.Tappa på Acceptera.

Detta kommer att ansluta alla Wyze Cams som du har till din Google Home-app, vilket innebär att du nu kan använda röstkommandon för att strömma kameraflödet på en enhet som Chromecast är ansluten till. Säg bara något som "Hej Google, visa Street på vardagsrums-TV", så kommer det att börja strömma kameran till den begärda enheten.

Med följande format kan detta fungera för alla kameror och strömningsaktiverade enheter som du har anslutit till din Google Home-app:

“Hej / OK Google, visa [kameranamn] på [castenhetens namn]”.

För att få det att sluta strömma igen, säg bara "OK Google, stopp". Du kan också kontrollera om din Wyze Cam är påslagen eller inte genom att säga "Hej Google, är [kameranamn] på?", Och om det inte är det, kan du slå på den genom att säga "Hej Google, slå på [kameranamn] ”.

Wyze

Nu kastar du

Efter denna guide bör du nu ha grunderna för att få din Chromecast-aktiverade enhet att ansluta till din Wyze Cam täckt. Om du har fler fördjupade tips och tricks eller förslag på hur du skapar ett mer effektivt kameranätverk, varför inte dela dem med oss ​​i kommentaravsnittet nedan?