Pixel 2/2 XL är Googles flaggskeppsmodell för smarttelefoner och det förnekar inte att det är en mycket bra Android-telefon. Det finns fortfarande en funktion som särskilt sticker ut bland resten och det är den bakre kameran på 12,2 megapixel. Om vi ​​tar hänsyn till moderna trender är det liten överraskning att Google beslutade att investera kraftigt på detta område.

Kameran har alltid varit ett viktigt inslag i vilken smartphone som helst, men nuförtiden är det ofta den avgörande faktorn för många kunder när det gäller att välja vilken ny telefon de ska få. Eftersom olika tillverkare kämpar för dominans inom detta område, kommer nya funktioner att läggas till på våra enheter. Följaktligen är en sådan funktion som har blivit framstående under de senaste åren förmågan att spela in film med långsam rörelse.

Eftersom Pixel 2/2 XL är en avancerad modell, som tidigare nämnts, är det naturligt att den har denna förmåga. I den här guiden berättar vi lite mer om den här funktionen på din telefon, men först saker först. Innan vi pratar om något annat berättar vi hur du sätter på slow motion på din enhet så att du kan prova själv.

Använda Slow Motion

Såsom är fallet med många andra funktioner på din telefon, är slow motion utformad med användarvänlighet i åtanke. Det kan faktiskt inte vara enklare.

Börja med att starta Camera-appen.

När du har startat kameran trycker du på knappen i det övre vänstra hörnet så ser du följande meny.

Därefter väljer du helt enkelt alternativet "Slow Motion" så kan du gå bra. Klicka på "Spela in" så kommer videon du tar tag i till en genomsökning.

tillgängliga val

Nu när du har gett den här funktionen en virvel, vill du veta vilka alternativ du har angående videokvaliteten. Pixel 2/2 XL har två tillgängliga inställningar för inspelning av långsamma videor.

Som standard spelar din telefon långsamma videor i 720p upplösning med 240 bilder per sekund. Denna upplösning (1280 × 720 pixlar) är också känd som standard High Definition eller HD Ready. Det ger god kvalitet men du kan gå högre om du vill eftersom Pixel 2/2 XL stöder ett annat alternativ.

Om du vill öka upplösningen för dina långsamma videor kan du enkelt göra det. Gå till samma meny som vi använde för att aktivera slow motion i första hand och välj “Inställningar”. Härifrån kan du växla till 1080p.

Om du gör det kommer din telefon att spela in slow motion-videor vid 120 fps. Upplösningen är dock 1080p (1920 × 1080), annars kallad Full HD. Dessa alternativ förändrar hur slow motion fungerar och du bör definitivt experimentera med båda inställningarna och få en känsla för hur de gillar.

Sammanfattning

Som vi sa, att använda slow motion på Google Pixel 2/2 XL är mycket enkelt - alternativet är precis där i kameramenyn. Slow motion-videor är en riktigt snygg funktion som kan förvandla vardagliga sevärdheter (som att tända en match) till visuella glasögon. Eftersom din telefon redan har denna kapacitet, bör du åtminstone ge den ett försök.