För dem som nyligen har köpt en iPhone SE kanske du vill veta hur du får Emojis på din iPhone SE. Den goda nyheten är att du snabbt kan få tillgång till iOS 9 Emoji-tangentbordet som erbjuds av Apple och även tredjeparts iOS 9 Emojis. Det är viktigt att notera att du inte behöver köpa några appar från Apple App Store för att få dessa Emojis.Emojis växer snabbt och alla använder dem nu. Du kan använda en Emoji för att skicka en text, e-post, iMessage och med appar som Facebook, Instagram och Twitter på din iPhone SE med iOS 9. Nedan förklarar vi hur du kan aktivera Emoji-tangentbordet på iPhone SE. Hur man installerar iPhone SE Emoji-tangentbord

  1. Slå på din iPhone SE. Från hemskärmen, öppna appen Inställningar. Välj på Allmänt.Browse och välj på Tangentbord. Välj sedan på Tangentbord. Välj på Lägg till nytt tangentbord.Browse och välj alternativet Emoji.

Så här använder du iPhone SE Emoji-tangentbordEfter du följer stegen ovan bör du ha Emoji installerad på din iPhone SE som körs på iOS 9. När du installerar iOS 9 Emoji-tangentbordet, allt du behöver göra för att använda dessa Emojis är att gå till ditt tangentbord och välj på smiley-ikonen bredvid dikteringsikonen på tangentbordet. Detta visar bara om du har Emoji och ett huvudtangentbord för iOS aktiverat.