Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus kommer med en funktion som användarna kan använda för att moderera och välja personer som ska ringa dig. Det är möjligt att blockera några inkommande samtal och även meddelanden hela tiden. Inte alla av oss kan ta emot samtal när som helst på dagen och det är därför du hittar andra som försöker blockera samtal automatiskt.

I de flesta fall har människor känt denna funktion under namnet svartlista eller blockering, men till Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus kallas den för ”avslag”. I följande berättelser hittar du en komplett guide för hur du avvisar samtal på Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus.

Blockera samtal från okända samtalare

När du har Galaxy S8 eller Galaxy S8 Plus är du inte utelämnad från att ta emot samtal från personer eller nummer som du inte känner. Den goda nyheten är att du kan avvisa samtal från personerna om att du inte har sparat deras cellnummer på din Galaxy S8 eller Galaxy S8 Plus kontaktlista.

För att avvisa den här typen av samtal, gå helt enkelt till “auto-avvisa” och tryck på alternativet för att blockera samtal på “Okända samtalare”. Det bästa sättet är att se till att Google-appen är ”PÅ” för att rädda dig från de som ringer med dolda cellnummer.

Hur man blockerar samtal från enskilda samtalare

  1. Det är möjligt att stoppa samtal från enskilda kontakter eller personer med Galaxy S8 Plus och Galaxy S8 Smartphone. Hitta telefonapplikationen i inställningarna Tryck på samtalsloggen. Klicka på kontakten du vill avvisa Gå till "Mer" längst upp till höger på den aktuella skärmenKlicka på “Auto avslå lista” Hur man avvisar samtal från “Auto avvisa lista” För att blockera samtal från denna funktion hittar du bara applikationerna Välj på “Mer” Välj inställningarDu kan se “Samtal avvisa” Fortsätt att trycka på “Auto avvisa”

Härifrån kan du ange valfritt nummer som du inte längre vill ange din Galaxy S8 eller Galaxy S8 Plus och det nya numret kommer att visas i den redan befintliga samtalsavvisningslistan.