För de som äger en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, kanske du vill veta hur du packar upp filer på iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Detta gör att du kan ladda ner komprimerade filer som finns tillgängliga på webbplatser och packa upp dem på iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Apples standardinställningar tillåter dig inte att packa upp filer om de har mer än PDF-filer. Men nedan förklarar vi hur du laddar ner och öppnar Zip-filer på iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Processen för att packa upp filer på iPhone 7 och iPhone 7 Plus kräver att du laddar ner en gratis app från App Store som heter Zip Viewer. Med denna app kan du också dela zip-filen med andra.

Relaterade artiklar:

  • Hur man ansluter iPhone 7 och iPhone 7 Plus till en TVHow för att byta språk på iPhone 7 och iPhone 7 PlusHur fixar du volym och ljud som inte fungerar på iPhone 7 och iPhone 7 PlusHur man använder iPhone 7 och iPhone 7 Plus delad skärmläge Hur man stänger av Ljud på iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Hur man packar upp filer på iPhone 7 och iPhone 7 Plus

  1. Slå på din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus.Öppna App Store.Sök efter Zip Viewer.Download Zip Viewer.Gå till zip-filen som du vill öppna. Ladda ner den zip-filerna.Tappa på Open in, som kan ses i det övre vänstra hörnet. Välj på Öppna i Zip Viewer.