Den nya Samsung Galaxy Note 5 har en fantastisk ny kamera med hög megapixelkvalitet. En vanlig fråga om Galaxy Note 5 är hur man stänger av Note 5-kameraljudet när det stängs av. Det här kameran slutar ljudet är irriterande för vissa människor och klickljudet kan till och med dra oönskad uppmärksamhet när man tar en selfie.

För de i USA är det olagligt att stänga av kameraljudet, eftersom lagen säger att mobiltelefoner som innehåller digitala kameror måste göra ett ljud när du tar en bild. Följande är en vägledning för hur du stänger av kameraljudet på Galaxy Note 5 och stänger bara av kameraljudet på Note 5.

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla in Samsungs Note 5-telefonväska, trådlös laddning, externt bärbart batteripaket och Fitbit Charge HR Wireless Activity Wristband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet .

Relaterade artiklar:

  • Så här stänger du av Galaxy Note 5Hur du stänger av vibrationer på Galaxy Note 5Hur du stänger av och inaktiverar klickljud på Galaxy Note 5How för att fixa volym som inte fungerar och ljudproblem på Galaxy Note 5

Hur du stänger av eller stänger av volymen på din Galaxy Note 5 // ');}) (); //]]>

//