De som äger en Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge, kan uppleva långsamma och försenade internethastigheter på din smartphone. Du kanske har problem med Google Chrome eller Android-webbläsaren, men den goda nyheten är att du kan påskynda din webbsökning på både Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge.

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla in Samsungs trådlösa laddningsplatta, externt bärbart batteripaket och Fitbit Charge HR Wireless Activity Wristband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet.

Nedan förklarar vi hur du kan åtgärda problem relaterade till Internet när det är långsamt, trassigt och buggy som orsakar huvudvärk för så många olika användare. Dessa tips kommer från en Reddit-användare som förklarar sin extremt enkla lösning för att förbättra webbläsarupplevelsen som fungerar för Samsung Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. Det vi ska göra är att låta webbläsaren använda fler RAM-enheter för att förbättra prestandan, särskilt när du bläddrar.

Även om dessa förändringar inte gör din Internethastighet ultra snabb, kommer dessa tips att ge dig en bra hastighetsökning när du surfar på webben. Den snabbare Internethastigheten kommer att märkas när du använder webbplatser fulla av bilder eller animerade GIF. Så om du vill ha en snabbare webbsökning på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge, följ instruktionerna nedan.

Hur man snabbar upp webbläsning på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge

För att påskynda Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge kan du komma åt de dolda Google Chrome-webbläsarfunktionerna. Du får åtkomst till dessa alternativ genom att bara skriva i adressfältet. I stället för att skriva Twitter.com i adressfältet, följ instruktionerna för att komma åt den dolda menyn för att få snabbare Internethastighet: // ');}) (); //]]>

Galaxy-S6