Att ha förmågan att skärmdumpa på LG V30 är en av de mest grundläggande sakerna du kan lära dig om du vill dra nytta av användningen av LG V30. När du gör en skärmdumpning sparar enheten skärmen för närvarande på skärmen på LG V30. Och på grund av detta kallas skärmdumpen ofta antingen skärmutskrift eller papperskopia. Om du ännu inte vet hur du ska ta bilder på en LG V30-enhet kommer följande instruktioner att förklara två olika metoder som du replikerar så att du också kan ta en skärmdump på en LG V30.

Hur man tar en skärmdump på LG V30:

Att utföra en skärmdump på LG V30 är ganska grundläggande och okomplicerad. Vad du vill göra är att klicka och hålla ned enhetens strömbrytare och hemknapp samtidigt tills du kan få fram ett slutarljud som indikerar att du bara tog en LG V30-skärmdump. När du är klar med skärmdumpen kommer en rullgardinsmeddelande att visas som gör att du kan se skärmdumpen du tog vid din LG V30 skärmdump.

Ta en skärmdump på LG V30 genom att dra skärmen:

Det finns också en metod till där du kan ta en skärmdump på LG V30. Och det är genom att dra skärmen. Men först måste detta aktiveras i Android innan du kan använda gesten. För att aktivera den här funktionen på LG V30 måste du först få tillgång till enhetens inställningar. När du har öppnat inställningarna trycker du bara på "Rörelser och gester" och "Palm svep för att fånga". När allt är gjort måste du aktivera funktionen genom att aktivera regulatorn.

Och det är allt. Följ bara stegen så är du på väg att behärska de två olika metoderna för hur du tar en skärmdump på LG V30. Innan du vet om det kommer du att använda den här funktionen på din LG V2 mer än du skulle ha förväntat dig.