Skickade din vän bara ett textmeddelande med ett foto / bild som du vill spara på din LG G4. Oroa dig inte, processen för att spara ett foto från ett textmeddelande på din LG G4 är mycket enkel och vi förklarar hur du gör det nedan.

Även om du kan använda flera olika meddelandeappar som WhatsApp eller Kik, kommer den här guiden att förklara hur du sparar bilder från ett textmeddelande när du använder standardmeddelanden-appen som LG innehåller. Om du istället använder en annan app för textmeddelanden kommer processen att bli lite annorlunda jämfört med våra instruktioner.

När det gäller att spara ett foto från ett textmeddelande eller ett MMS (multimediameddelande) sparas det sparade fotot i ditt fotogalleri. När du har sparat bilden på din LG G4 kan du sedan dela den på Facebook, Instagram, e-post eller ställa in den som din nya bakgrundsbild. Men innan du kan göra något av det, följ instruktionerna nedan för att lära dig hur du sparar ett foto från ett textmeddelande på LG G4-smarttelefonen.