Med GPS-tekniken nuförtiden använder nästan alla Google Maps för att komma till platser. Google Maps är särskilt användbart när du försöker komma till en ny plats och vill ta reda på den bästa vägen du ska ta. Det är emellertid inte alltid lätt att komma åt den när du inte har en Wi-Fi-anslutning eller om din mobildata är begränsad. Tur för dig, vi vet hur du löser detta problem. Fortsätt läsa nedan för att ta reda på hur du laddar ner Google Maps offline på din Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus.

Spara Google Maps offline på Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus

Vi kommer att presentera två metoder för att spara Google Maps offline på din Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus.

För den första metoden, se till att du är i din Google Maps-app. Ange sedan kommandot för sökning. När du har gått till sökfältet och klickat på OK-knappen får du möjlighet att spara kartan du väljer eller den som du skrev i adressfältet.

Spara Google Maps från informationsfältet på Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus

För den andra metoden, se till att du använder din Maps-applikation. När du är på den här platsen söker du efter önskad plats. Håll sedan skärmen tills du ser en bock. För att bekräfta kan du dra skärmen uppåt. Du kan se dina sparade sökningar i informationsfältet längst ner. Du kan också visa dessa sparade kartor när du är offline.

Du bör dock notera att de sparade kartorna bara förblir lagrade i din enhet under 30 dagar. Efter 30 dagar raderas det automatiskt. Om du har följt alla stegen ovan har du nu tillgång till dina sparade kartor även om du inte är online.