Om du har en Google Pixel eller Pixel XL, är det en bra idé att veta hur du sparar en bild på Pixel och Pixel XL. Processen för att spara en bild på Pixel och Pixel XL är mycket enkel och vi förklarar hur du gör det nedan.

Även om du kan använda flera olika meddelandeappar som WhatsApp eller Kik, kommer den här guiden att förklara hur du sparar en bild från ett textmeddelande när du använder standardmeddelanden-appen som Google inkluderar. Om du istället använder en annan app för textmeddelanden kommer processen att bli lite annorlunda jämfört med våra instruktioner.

När det gäller att spara en bild på Pixel och Pixel XL sparas den sparade bilden i ditt fotogalleri. När du har sparat bilden på Pixel och Pixel XL kan du sedan dela den på Facebook, Instagram, e-post eller ställa in den som din nya bakgrundsbild. Men innan du kan göra något av det, följ instruktionerna nedan för att lära dig hur du sparar ett foto från ett textmeddelande på Google Pixel och Pixel XL-smarttelefonen.

Hur man sparar en bild på Pixel och Pixel XL

  1. Gå till textmeddelandet med det foto du vill spara. Välj på bilden, kommer fotot att gå till helskärm. Välj på den lilla skivaikonen i det övre högra hörnet av skärmen. (Om du inte kan se det klickar du på var som helst på fotot för att visa menyn) Välj Spara så fotot kommer att sparas i Fotogalleriet under Nedladdningar.

Så här sparar du flera bilder från textmeddelanden

I stället för att spara varje foto individuellt finns det ett sätt att spara alla foton från ett textmeddelande samtidigt. Detta sparar tid och gör att du kan se till att alla bilder har sparats.

  1. Gå till textmeddelandet med en av de foton du vill spara.Tryck och håll på bilden, en liten meny öppnas. Välj på Spara bilaga. En liten meny visas så att du kan välja den bilaga du vill ha för att sparaVälj bilderna som du vill spara och tryck på Spara.Nämn den nya filen innan den sparas i galleriet på Pixel och Pixel XL, så du vet var du kan hitta bilderna

När ett foto har sparats i Galleri-appen på Pixel och Pixel XL kan du nu dela det med hjälp av andra-appen på din smartphone. Allt du behöver göra är att öppna en app för att redigera fotot eller skriva ut det till en trådlös skrivare.