Om du har köpt en Google Pixel eller Pixel XL kanske du vill veta hur du gör Pixel och Pixel XL för att läsa text högt. Processen att använda diktat för att tala texten är en enkel process och är mycket lätt att göra. På andra smartphones kan du behöva gå till Google Play Store och ladda ner appen med namnet Text-till-tal för att få Pixel och Pixel XL för att läsa text högt.

Genom att använda funktionen Pixel och Pixel XL kan du läsa texten högt, vilket gör att Pixel och Pixel XL talar översättningar, en bok och många fler coola saker. Du kan också använda den lästa textfunktionen på Pixel och Pixel XL för olika språk förutom engelska.

Följande är en steg-för-steg-guide om hur du gör Pixel eller Pixel XL för att läsa text tillåtet

Hur man gör Pixel och Pixel XL för att läsa ut högt:

  1. Slå på Pixel och Pixel XL. Gå till startsidan för Pixel och Pixel XLVälj inställningar.Navigera till System.Select Language & input.Hit Text-to-speech-alternativ under avsnittet Tal.Välj den TTS-motor du vill använda : Google text-till-talmotor.Google Text-till-talmotor.Näst till sökmotorn, välj inställningsikonen. Välj Installera röstdata. Hämta nedladdning. Vänta på att språket ska laddas ner. Välj bakåtknappen. Välj språk.

När du har följt stegen ovan för att få din Pixel och Pixel XL att läsa text högt, gå till Hem-skärmen, välj Apps och välj sedan S Voice. När du har kommit till S Voice väljer du knappen Nyliga appar och väljer sedan Ställ in körläge på. För att stänga av körläget, tryck på den senaste appskey igen och sedan på Ställ in körläget. Det är viktigt att notera att Pixel och Pixel XL läste textfunktionen inte är avsett för de som är synskadade, eftersom Pixel och Pixel XL kommer att tala allt du gör i realtid, som vilken menyskärm du är på, där du knackar och vad dina meddelanden säger.