Låsskärmen på din Android-enhet är den första skärmen som vi ser. Det ger oss information som aviseringar och tiden. Det är faktiskt ganska viktigt eftersom det gör att vi kan få tillgång till information med en överblick utan att behöva låsa upp din enhet. Vi kan anpassa andra aspekter av vår Android-enhet men vad sägs om låsskärmen? De appar vi kommer att prata om nedan möjliggör anpassning av din låsskärm.

Se även vår artikel Sex enkla sätt att spegla Android till din PC eller TV

1. Nästa låsskärm

Next Lock Screen av Microsoft är en förfinad snygg låsskärm som visar dina meddelanden såväl som ditt dagliga schema. Den har också sin egen version av en applåda, så att du kan starta dina favoritappar direkt från låsskärmen.

next_welcome

En av de riktigt coola funktionerna i Next är det app-lådan som visar och låter dig starta dina favoritappar. Du måste först aktivera det här alternativet.

next_accessibility_2_edit

Med det gjort kan du komma åt dina favoritappar direkt från din låsskärm.

next_shortcuts

En annan sak att notera är att genom att trycka på ikonen 'Bing' kan du ändra bilden som visas i bakgrunden på låsskärmen.

next_change_wallpaper_edit

2. Gå skåpet

Go Locker är en låsskärmsapp med ett ganska attraktivt gränssnitt. Det består faktiskt av tre olika sidor med olika funktioner, vilket ger dig tillgång till ett brett utbud av funktioner, direkt från låsskärmen.

go_locker_main

Vid din första lansering av appen blir du ombedd att välja ditt tema.

golocker_theme_select

Efter att ha gjort det kommer du att kunna börja dra nytta av denna låsskärms-app. Fönstret för huvud- och centrallås visar följande:

  1. Tidsdatum och kommande larmWeatherCcharging information
go_locker_screen_1_edit

Låsskärmen till vänster om den huvudsakliga ger snabb åtkomst till följande funktioner:

  1. Slå på / stänga av wifi, bluetooth, ändra ringinställningar, slå på / stänga ficklampan Justera ljusstyrka Tillgängliga teman, tapeter för app-inställningar och väderRengör appar som körs i bakgrunden för att öka prestandan
go_locker_screen_left_edit

Den tredje låsskärmen ger en mer detaljerad beskrivning av vädret. Du får se vädret under de kommande timmarna på dagen samt vädret under de kommande 6 dagarna.

go_locker_screen_right

3. Holo Locker

Holo Locker erbjuder inte mycket förmåner som visning av väder men det fungerar. Som standard när du är på låsskärmen med Holo, sveper du åt vänster öppnar kameran medan du sveper upp öppnar Google. Du kan dock välja att byta ut dessa alternativ med appar du väljer.

Holo_Main

4. AcDisplay

AcDisplay tar en minimalistisk inställning till den anpassade låsskärmen. Det är enkelt men effektivt.

acdisplay

Om du väljer de aktuella aviseringarna visas innehållet och sedan knackar igen på det visade innehållet öppnar motsvarande app, så att du kan utforska innehållet relaterat till meddelandet.

acdisplay_notification

5. Echo Lockscreen

Echo Lockscreen är en attraktiv app som kan visa mycket information direkt från din låsskärm.

echolock_1

Med den här låsskärms-appen ser du mer text än vad som vanligtvis syns med lagerlåskärmen.

Echo_text

Du har också möjlighet att snoozing och kategorisera aviseringar.

echo_snooze

6. LokLok

LokLok låter dig dela innehållet på din låsskärm med personer du väljer. Du kan dela ditt innehåll med upp till tre olika grupper. Du kan dela anteckningar, ritningar och foton.

loklok_draw

7. Hej skåp

Hej Locker är en väldesignad app som visar användarnas meddelanden och vädret.

Hi_locker_1

Användarens schema kan också visas genom att dra åt vänster.

hilocker_schedule

Slutsats

Valet av låsskärm-app beror verkligen på graden av anpassning du önskar. Läs igenom listan för att se vilken som passar dina behov bäst. Tack för att du läste och om du har några frågor känn dig fri att lämna en kommentar nedan.