Numera sker de flesta av våra sociala interaktioner på internet. Distans är inte längre ett problem med att upprätthålla en anslutning med någon.

Se även vår artikel Hur man nämner alla i Line Chat-appen

Line är en utmärkt social app eftersom den blandar en social medieplattform med en meddelandeapp. Du kan utöka din vänskrets och gå med i olika grupper i appen Line chat. Du kan gå med i dina grupper leds av dina vänner, men du kan också hitta många grupper på Line som är öppna för allmänheten, vilket innebär att alla med länken kan bli medlem.

Det finns många sätt att gå med i en grupp på Line. I den här artikeln lär du dig allt du behöver veta om att gå med och skapa grupper på den här populära sociala appen.

Hur man skapar en grupp online-chatt-app

Innan du går vidare och gå med i någon annans grupp kan du skapa din egen grupp för att se vilka alternativ som gruppgruppchattar erbjuder. Följ dessa steg för att skapa en grupp på rad:

  1. Ladda ner linje gratis i Google Play Store eller App Store beroende på vilken enhet du använder. Line är också tillgängligt för Windows, Mac OS och Chrome på deras webbplats. När du har installerat appen och öppnat den måste du slutföra en enkel registreringsprocess. När du är klar kommer Line att starta och du kommer omedelbart att landa på fliken Vänner. På mitten av skärmen bör du se ett alternativ som heter "Skapa grupp." Tryck på det. Välj alla vänner från dina kontakter som du vill lägga till. När du registrerar dig får du ett val att synkronisera dina telefonkontakter med Line så att du inte behöver lägga till vänner manuellt. Välj Nästa i det övre högra hörnet. Du kan sedan lägga till en gruppbild och namnge gruppen. Tryck på "Skapa" i det övre högra hörnet på skärmen och du kan börja chatta direkt

Du kan använda gruppen för att lägga till bilder, anteckningar, videor och mycket mer. Förutom att skicka textmeddelanden kan du också ringa samtal och videosamtal i HD-kvalitet till gruppmedlemmarna. Du kan också skicka röstmeddelanden, spela in livevideor och göra evenemang - oavsett om du är ägare till gruppen eller bara dess medlem, vilket leder oss till vårt huvudämne.

Hur du går med i en grupp online-chatt

Det finns många sätt man kan gå med i en gruppchatt på Line. Det är värt att nämna att nya medlemmar inte kommer att läggas till i gruppen förrän de bekräftar att de vill läggas till genom att trycka på Join på deras inbjudan. En enda grupp på linjen kan ha upp till 500 medlemmar.

5 sätt att gå med i en grupp online

Linje QR-kod

Hur man hittar linjegrupper

Det finns linjegrupper för många nischer, till exempel fans av ett specifikt datorspel eller anime. Det bästa sättet att hitta dessa grupper är genom att använda din webbläsare, Reddit eller Facebook. Det finns också många grupper för medlemmar av vissa nationaliteter och människor som vill lära sig mer om dessa nationer och länder, som Storbritannien. Titta på internet så hittar du säkert en grupp som kan intressera dig.

Squad-mål

Line är ett bra ställe att umgås med dina vänner, men du kan också träffa många nya, intressanta människor. Det finns många andra appar och forum där vänner och samhällen kan samlas, men Line låter dig få mycket mer interaktiva än andra plattformar.

Är du medlem i några grupper på Line? Om så är fallet, vilka typer av grupper är de och vad använder du dem mest? Berätta mer i kommentarerna nedan!