Jag har använt Ace Stream ett tag nu. Det ger tillgång till mycket strömmande innehåll som jag normalt sett inte skulle få se utan prenumeration och gör att jag kan hålla jämna steg med mina favoritlag var jag än befinner mig. Om du har hört talas om den här appen och vill veta vad den är och hur du installerar och använder Ace Stream på en PC är du på rätt plats!

Se även vår artikel De 100 bästa filmerna på Netflix

Ace Stream är en kommersiell produkt som möjliggör mediaströmning med peer-to-peer-nätverk. Den använder Bit Torrent-protokollet för att dela media mellan användare utan att behöva en central server. Detta gör det lättare för killarna bakom Ace Stream att hantera men lämnar också tillgången på innehåll till oss, användarna.

Använda Ace Stream

Liksom många sådana tjänster är Ace Stream och tekniken bakom det helt lagligt. Liksom Bit-torrent-protokollet. Det är vad du använder tjänsten för som kan bli lagligt svårt. Många människor använder Ace Stream för att få tillgång till olagligt innehåll och det här är inte något vi här på TechJunkie kondonerar. Det finns dock många lagliga sätt att använda det.

Eftersom Ace Stream använder Bit Torrent-klienten, behöver du en anständig internetuppkoppling för att få ut det bästa av det. Det betyder också att ju mer du tittar på, desto mer delar du över hela nätverket så att du betalar tillbaka för allt du får tillgång till. Eftersom du i huvudsak hjälper till att hålla Ace Stream igång, finns det ingen prenumeration eller finansiella kostnader för att använda den.

När du installerar appen behöver du ett Content ID, som är som en magnetlänk. Innehålls-ID: n identifierar en viss ström eller innehåll och är unik för var och en. Så varje fotbollsmatch eller NHL-spel kommer att ha sitt eget Content ID. Du måste lägga till detta i Ace Stream för att spela innehållet.

Hur man installerar Ace Stream

Ace Stream är tillgänglig för Windows och Android och installeras på vanligt sätt. När den är installerad kommer appen att komma åt ditt nätverk och ge ett GUI som du kan använda. Det finns faktiskt två appar i Ace Stream. Den ena är en modifierad VLC-spelare och den andra är en mediecentralspelare.

  1. Navigera till Ace Stream-webbplatsen och ladda ner appen. Installera appen på din enhet, acceptera licensavtalet. Försök antingen "Besök Ace Stream-webbplatsen och testa den installerade programvaran" eller avmarkera rutan för att fortsätta använda appen.

När jag installerade Ace Stream på min Windows 10-maskin gick min Avira-antivirus galen. Jag har sett andra användare klaga på att detta händer med olika antivirus, men ytterligare studier verkar visa att dessa är falska positiver. Även om du kör Malwarebytes, identifierar den en .dll-fil som den tar bort för att stoppa varningarna. Jag kan inte hitta några bevis för att det finns någon skadlig programvara i Ace Stream men jag tycker att det är rättvist att varna dig vad som kan hända.

Använda Ace Stream

När den är installerad installerar Ace Stream en stationär genväg på din dator för enkel åtkomst. Dubbelklicka på Ace Player-genvägen för att öppna så kan vi ladda upp en ström att titta på. Det är här saker och ting blir svårt. Som jag nämnde överst är Ace Stream inte olagligt men det kan användas för att få tillgång till olagligt innehåll. Var försiktig med de strömmar du använder och skydda dig själv hela tiden.

För att hitta innehålls-ID: n använder du en sökmotor och söker efter 'Ace Stream Content ID + sport' eller förfina det ytterligare med 'Ace Stream Content ID + F1' eller något. Alternativt kan du använda den ständigt användbara Reddit för att tillhandahålla innehålls-ID.

Några användbara subreddits inkluderar:

  • NFL = / r / nflstreamsNHL = / r / nhlstreamsNBA = / r / nbastreamsMLB = / r / mlbstreamsBoxing = / r / boxingstreamsNCAA Football = / r / cfbstreamsNCAA Basketball = / r / ncaabballstreamsSoccer = / r / soccerstreamsMMA = r / r / wwestreams

Det är säkert många andra men det är de jag känner till. När du har ett innehålls-ID kan vi börja titta på.

  1. Öppna Ace Player och välj Media.Select Open Ace Stream Content ID och klistra in innehålls-ID i rutan. Välj Play.

Ace Player tar några sekunder för att öppna länken och buffra strömmen men bör sedan spela. Beroende på hur populär strömmen är, hur många kamrater som laddar upp den och ditt nätverk, bör strömmen spela sömlöst.

Jag föreslår att du använder ett VPN när du använder Ace Stream för att skydda dig själv. Även om du inte får tillgång till olagligt innehåll övervakas peer to peer-nätverk hela tiden. Medan du tekniskt gör inget fel om strömmen är en laglig, är det alltid säkrare att vara anonym!