1 kanal är en av Kodis äldsta och mer populära tillägg tillgängliga. Det tillåter dig inte bara att titta på dina favoritprogram, mediainnehåll eller live-strömmar på Kodi utan har också en favoritavdelningsfunktion där du kan lagra ditt mest tittade och föredragna innehåll för snabb åtkomst.

Liksom alla Kodis tillägg lagras 1 kanal i ett arkiv vilket gör det enkelt att hitta och hålla sig uppdaterad. Innan du kan installera 1 kanal för Kodi måste du dock aktivera alternativet okända källor. Att ha det här alternativet aktiverat är viktigt om du planerar att ladda ner eventuella tillägg från tredje part för Kodi. Jag har gått igenom detta tidigare i Navi-X-artikeln men kommer gärna att gå igenom stegen här.

För att aktivera okända källor:

1Kanal för Kodi Krypton 17

Alternativ 1Kanalnedladdning

Ett potentiellt snabbare sätt att få 1Channel laddas ner och installeras i Kodi. Gå till detta arkiv http://kdil.co/repo/kodil.zip och följ med:

  1. När du klickar på länken ombeds du om tillåtelse att ladda ner till din enhet. Acceptera genom att spara. Öppna och kör Kodi och klicka på fliken Tillägg. Klicka på Package Installer-ikonen (den öppna rutan uppe till vänster) och välj Installera från zip-fil. Leta efter den nedladdade filen och klicka på OK. Installera från arkivet och klicka på Kodil Repository. Du väljer sedan Video-tillägg och därifrån klickar du på 1Channel. Välj bara Installera och du är bra att gå!

Geo-block och VPN

Du kan uppleva en oförmåga att få åtkomst till vissa länkar till filmer eller program när du använder 1Channel (eller något annat Kodi-tillägg från tredje part). Länkarna kan verka som trasiga men är faktiskt regionlåsta av uppladdaren. Det är möjligt att ägaren till länken bor i ett land som inte tillåter åtkomst. Så vad kan du göra åt det?

Det bästa sättet att vidta är att förvärva en Kodi VPN.

En VPN tillåter dig att kringgå geo-blockering och ge åtkomst till medieinnehållet oavsett din plats. VPN kan också dölja din IP-adress från myndigheter och till och med din egen internetleverantör för att förhindra att din internetaktivitet spåras.