Det brukade vara att det var enkelt att infoga en bild i en e-postadress, men det var tillbaka på dagen då alla brukade använda e-postklienter. Idag använder de flesta webmail istället, och mycket få webbmailgränssnitt tillåter faktiskt att placera bilder i meddelandets kropp. AOL Mail är en av de få som fortfarande har funktionen. Hotmail har alternativet "Foton", men det fungerar som bilagor och inte meddelanden. Yahoo! Mail och Gmail har inte någon möjlighet att infoga bilder i en e-postadress.

I Windows-miljön kan du få bilder i meddelandet, oavsett vilken webbmail du använder så länge du vet att kopiera / klistra in från en webbläsarflik.

Steg 1. Få en bild

Skaffa en bild. Lätt nog.

Steg 2. Ladda upp till Imgur

Det krävs inget konto eller registrering för att använda Imgur (uttalas som ”imager”). Gå till www.imgur.com och tryck på den stora “Dator” -knappen:

bild

När du gör detta kommer ett fönster att dyka upp. Navigera till var din bild är och öppna.

När fönstret stängs klickar du på den stora "Start Upload" -knappen:

bild

Steg 3. Ändra storlek på bilden, spara och visa

När uppladdningen är klar ser du din bild, men du kan behöva ändra storleken om bilden är enorm. Varför göra det här? Eftersom du behöver en "civiliserad" bildstorlek för e-post. Kom ihåg att den här bilden kommer i meddelandets kropp, så att du inte vill ha den i full storlek eller så får du horisontella rullningslister som galen.

Till höger under länkkoderna är ”Storlekar”. Välj “Stor miniatyrbild”:

bild

Om den ändrade storleken är fortfarande för stor kan du alternativt använda "Redigera bild" (ovanför länkkoderna) och ange ett pixelstorlek manuellt.

När du är klar med storleksändring kommer din storlek på bilden att visas. Klicka en gång direkt på det så att det är det enda som syns i webbläsaren:

bild

Steg 4. Öppna en annan flik, ladda din webbmail och starta ett nytt meddelande

Du måste vara i "rik text" eller "formaterat" -läge när du gör detta. Om du har förmågan att fet / kursiv / understryka / etc. text om sammansättningen av ett nytt e-postmeddelande, formateringen är på.

bild

Steg 5. Byt till fliken med bilden i den, välj och kopiera

Det här är något jag inte kan visa i en skärmdump, men så här gör du det:

a) Växla till fliken med bilden b) Klicka en gång på bilden för att ge den app-fokus c) Tryck CTRL + A för att välja alla d) Tryck CTRL + C för att kopiera

Ingenting verkar ha hänt när du gör något av det här, men det du gjorde är bara att kopiera bilden och det är värd destination på Imgur till urklipp.

Steg 6. Byt till fliken med din e-post och klistra in

Placera markören där du vill att bilden ska gå, tryck sedan på CTRL + V, sedan Enter och skriv in resten av meddelandet.

Det ser ut så här:

bild

Slutför och skicka ditt meddelande.

Är det samma som att bifoga en bild som en fil?

Nej. Du använder Imgur här som en tredjepartsvärd för din bild.

Hur länge kommer min bild att förbli på Imgur innan den tas bort?

Det besvaras här.

Måste jag använda Imgur?

Ne.