När du har svårigheter med din Samsung Galaxy S8 som att den inte fungerar som den ska, kan det vara i ditt bästa intresse att göra en hård återställning så att din Galaxy S8 eller Galaxy S8 Plus återgår till det läge som det ursprungligen var arbetar med Vi rekommenderar också att du tittar på hur du fabriksinställer Samsung Galaxy S8.

I allmänhet när du bestämmer dig för att göra en hård återställning kommer allt som finns i din telefon att försvinna inklusive dina appar, data, information och detta är också sant om du försöker göra en hård återställning av din Samsung Galaxy S8 eller Galaxy S8 Plus.

För att förhindra att oförutsedda problem med din information raderas helt, se till att säkerhetskopiera allt på din Galaxy S8. Du kan göra detta genom att följa en enkel process att gå till din inställning och sedan klicka på Säkerhetskopiera och återställa.

Så här återställer du Samsung Galaxy S8:

  1. Stäng av Galaxy S8 eller Galaxy S8 Plus. Se sedan till att du klickar på Power, Home och Volume Up-knapparna samtidigt medan du håller in dem. Dessa kommer att få fram Samsung-logotypen. För referens kan du använda volymknapparna för att bläddra igenom alternativet och använda strömbrytaren för att välja val. Klicka på Återställningsläge och klicka sedan på torka återställning av data. För att se till att du accepterar det, klicka på "Ja, ta bort all användardata". Välj sedan "starta om systemet nu" när det är klart.

Ett annat sätt att återställa din Samsung Galaxy S8 eller Galaxy S8 Plus

  1. Din Galaxy S8 måste stängas av. Hitta menyn och sedan Inställningar när du är på din hemskärm. Återställ din enhet genom att välja Säkerhetskopiering och återställ. Gör så att du klickar på Radera allt för att se till att du väljer.